Ingezonden persbericht


Jump'in RM nodigt Q-IC uit

Na een geslaagde eerste editie van Jump'in RM, met Bad Boyz, van dit jaar heeft The Livingroom niemand minder dan Q-IC uitgenodigd voor de tweede editie van Jump'in RM.

Na de releasing van "Desire, go Higher" en "all Night" heeft Q-IC laten zien dat hij een sterke reputatie heeft als Dj en Producer. Hij is een van de weinige Belgische Dj's die heeft mogen spelen op het "House of GOD" feest in Birmingham en op het U60311 feest, dat in Frankfurt gehouden wordt. Verder is hij de laatste tijd een veel geziene gast in de Complex te sint nikolaas (be), een van de grootse Jumpstyle discotheken in België.

Naast Q-IC zullen natuurlijk ook de residents van The Livingroom aanwezig zijn, zo draait Jurgen Fransen, een van de nieuwste residents van the livingroom samen met Tha Lizard.

Er is speciaal gekozen om deze editie op 4 maart te zetten, omdat gedurende de carnavalsdagen The Livingroom, net als in elke andere horeca-gelegenheid van oosterhout, alleen maar carnavals muziek gedraaid zal worden. Hierdoor zullen de Jump fans, die normaal elk weekend in The Livingroom worden verwend met de lekkerste Jumpstyle, dus 1 weekend zonder moeten.

The Livingroom is 4 maart geopend van 22:00 tot 03:00 uur. De toegangsbewijzen kosten slechts 5,- en bevatten 2 gratis consumpties tot 00:00 uur.

The Livingroom
Klappeijstraat 13a
4901 HD Oosterhout NB
Nederland

http://www.livingrm.nl

---- --