RTL Group

Successhow 'Lotto Weekend Miljonairs' vanaf zaterdag 4 maart bij RTL 4 Presentator robert ten brink zet elfde seizoen voort bij rtl 4

De spectaculaire en uiterst spannende spelshow Lotto Weekend Miljonairs is voortaan te zien bij RTL 4. Presentator Robert ten Brink is al elf seizoenen lang aan deze wereldwijd populaire show verbonden en blijft ook bij RTL 4 het vertrouwde gezicht. Vanaf zaterdag 4 maart neemt hij als altijd plaats in de zinderende arena om uitverkoren kandidaten het vuur aan de schenen te leggen.

Het spel blijft onveranderd. Tien kanshebbers uit de zaal moeten dezelfde vraag beantwoorden en degene die dit het snelste goed doet, neemt plaats op de stoel om het spel met Robert te spelen. Om één miljoen euro te winnen, moet de kandidaat vijftien multiple-choice vragen beantwoorden, waarbij per goed antwoord het te winnen geldbedrag verdubbelt. De vragen hebben een oplopende moeilijkheidsgraad, dus enige hulp is geboden. De kandidaat kan dan ook gebruik maken van drie hulplijnen.

In Lotto Weekend Miljonairs is de wekelijkse Lotto-trekking te zien, waarbij uiteenlopende bedragen zijn te winnen met een hoofdprijs van één miljoen euro. Daarnaast maakt iedere speler elke week kans op de spectaculaire Lotto Jackpot van vier miljoen euro of meer.

Uitzending: wekelijks, vanaf zaterdag 4 maart, vanaf 21.30 uur.


---

--------------

Noot aan de redactie: voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Karin Bouwknegt, persdienst RTL Nederland via tel. 035-6718598 of karin.bouwknegt@rtl.nl

© 2006 RTL Nederland / IP