D66

Ursie Lambrechts legt zandzakjes
Op 4 maart as is D66 Kamerlid Lambrechts onder andere in Gorinchem waar zij zandzakjes zal neerleggen, symbolisch tegen het hoge water. Vanaf 15.00 uur is Ursie Lambrechts te vinden op de Grote Markt in Gorinchem.

Meer weten?

Tamara Hoogesteger, 0183-632405

---
Lousewies bezoekt Zeeburg!
04-03-2006
Op zaterdag 4 maart zal D66-fractievoorzitter Lousewies van der Laan een bezoek brengen aan Zeeburg. In het kader van de deelraadverkiezingen zal zij lijsttrekker Erik Terheggen komen ondersteunen bij het campagnevoeren bij winkelcentrum Brazilië. De campagne met Lousewies zal om 15.00 uur beginnen. Enkele weken geleden is Zeeburg ook al bezocht door een Tweede-Kamerlid van D66. Toen bracht Fatma Koser-Kaya een bezoek aan de Javastraat in de Indische Buurt. Beide bezoeken passen bij de ideeën van D66 voor Zeeburg, aldus lijsttrekker Erik Terheggen. "Wij pleiten voor gemengde wijken, in alle delen van Zeeburg, daarom voeren we ook in alle wijken campagne!" Meer weten?
Ferry Nagel, 0641037905
Ontmoet D66 Dordrecht met Bert Bakker
Op zaterdag 4 maart staat D66 Dordrecht met Kamerlid Bert Bakker en alle andere lokale partijen op de speciale verkiezingsmarkt op het Statenplein. Ontmoet alle kandidaten en begin een persoonlijk gesprek. Proef dan ook de erwtensoep die Bert Bakker zal uitdelen. Jan-Piet de Vries, 078-6173454
Sophie in 't Veld houdt Eurospreekuur in Venlo
04-03-2006
Sophie in 't Veld zal op zaterdag 4 maart van 10.00 tot 13.00 uur een Eurospreekuur houden in Venlo. Iedereen met vragen of opmerkingen over 'Europa' kan binnenlopen.
"De Europa-spreekuren zijn laagdrempelige bijeenkomsten in openbare locaties als bibliotheken, scholen, cafés, sportkantines etc. waar mensen bij mij langs kunnen komen om te vertellen hoe zij denken over Europa, wat voor vragen ze hebben en wat ze verwachten van het Europees beleid of omdat ze gewoon kennis willen maken met een Europarlementariër. Open staan voor de vragen van burgers, onze standpunten uitdragen, maar bovenal: aanspreekbaar zijn voor de kiezer en achterban. De politiek, maar bovenal Europa, is geen ver-van-je-bed-show maar gaat over concrete zaken." Frans Aert, lijsttrekker D66 Venlo
fhtmaerts@home.nl

Log in Served by MoveNext