DMO-makelaars nu ook in Weert

WEERT, 20060304 --

Vanaf maandag 20 februari heeft DMO-makelaars haar eigen vestiging in Weert. Makelaar Vincent van Brussel, is erg enthousiast. "We zien goede mogelijkheden om juist ook in Weert en de directe omgeving met onze formule flink aan de weg te timmeren", vertelt hij. Die formule is eigenlijk heel simpel. De cliënt tegen een zo laag mogelijk tarief, v.a. 0.5% courtage, de beste kans van slagen te bieden bij de koop of verkoop van zijn huis of bedrijfspand.

Daarvoor is een grote en goed geoliede organisatie nodig. DMO-makelaars heeft met haar vele kantoren een nagenoeg landelijke dekking, terwijl zij ook internationaal haar vleugels uitslaat. Het resultaat is een breed aanbod en een hoge mate van expertise - door de onderlinge uitwisseling en ondersteuning.

Van Brussel onderstreept nog eens het bij DMO-makelaars ingeburgerde vleugelwoord: actieve begeleiding.

"Wij zijn geen doorgeefluik met alleen een fotootje op onze website. Wij blijven actief met de cliënt bezig tot we succes hebben. En de praktijk leert, dat we dat hebben, én snel".

De website www.dmomakelaars.nl geeft meer informatie over de werkwijze van DMO Makelaars, ook die bij u in de buurt. "Of maak vrijblijvend een afspraak met ons", zegt Van Brussel nog tot slot.



DMO Makelaars Weert