Seniorenwoonadvies en gemaksdiensten Noelle Sanders Makelaardij opent deuren

AMERSFOORT, 20060304 -- Noëlle Sanders Makelaardij opent met Seniorenwoonadvies in Amersfoort haar deuren. Noëlle Sanders richt zich - als Seniorenmakelaar - met name op de 50-plusser. Senioren kunnen bij haar terecht voor advies op maat en gemaksdiensten, een compleet dienstenpakket op het gebied van wonen.


50-plussers krijgen bij de verkoop van hun huis professioneel advies over mogelijke vervolgstappen. Bijvoorbeeld een comfortabele nultredenwoning, d.w.z. een woning zonder trap.
Of onderzoek naar de mogelijkheden om toch in de oude woning te blijven en b.v. via de overwaarde aanpassingen te doen in de woning, waardoor deze levensloopbestendig wordt.
Daarnaast is Noëlle Sanders op de hoogte van woongroepen en alternatieve vormen als kangoeroewoningen/meergeneratiewoningen. Zij helpt met het zoeken naar een betrouwbare makelaar in het buitenland en eventueel met het verhuren van de woning bij overwintering in het buitenland. Ook voor advies over speciale seniorenhypotheken kunnen 50-plussers bij haar terecht.

Elke vijf minuten komt er een 50-plusser bij in Nederland. In deze fase gaan mensen nadenken of ze willen blijven wonen op de plaats waar ze nu zitten, willen verhuizen of ze denken zelfs aan een tweede woning. Uit onderzoek is naar voren gekomen dat de meeste mensen op latere leeftijd graag zelfstandig willen blijven en anderen niet willen belasten. Daarom levert Noëlle Sanders Makelaardij een totaalpakket, waarbij ze bemiddelt in "gemaksdiensten". Denk daarbij aan een klusjesman voor de tuin, verpleegkundige verzorging, vervoer, vitaliteitmassage, catering, bezoek, maar ook gezelschap bij theaterbezoek en het verzorgen van de verhuizing. Geïnteresseerden kunnen een adviesgesprek aan huis aanvragen. (033-4531538)




Ingezonden persbericht