TROS

Hilversum, 02-03-2006
Afdeling Communicatie

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 4 maart
Radio 2 - 16.00 uur

BEN CRAMER EN BERGET LEWIS
IN TROS MUZIEKCAFÉ

Zaterdag 4 maart a.s. schuiven een oude bekende, een groot Nederlands zangeres en twee nieuwe talenten bij presentator Daniël Dekker aan tafel voor een interview en natuurlijk doen ze ook ieder drie nummers in TROS MUZIEKCAFÉ.

Ben Cramer heeft een cd uitgebracht met daarop allemaal heel bekende liedjes uit de kleinkunst zoals 'Ik zou je het liefste in een doosje willen doen' en 'Zonnige Madeira'. Hij maakte deze jazzy cd samen met de vorig jaar overleden pianist Glenn Corneille, die alle arrangementen maakte.

Berget Lewis zingt in talloze begeleidingsbands. Onder andere bij Trijntje Oosterhuis, René Froger, Marco Borsato, Golden Earring en De Dijk. Zij geldt als de beste soulzangeres van Nederland. Zaterdag treedt ze op met haar eigen band en horen we haar eigen nieuwe single.

Hennon. Rock met popinvloeden en pop met rockinvloeden. Zo omschrijven zij hun zelfgeschreven muziek. Vier enthousiaste en gedreven muzikanten uit het covercircuit, die de handen nu ineengeslagen hebben om als band naamsbekendheid op te bouwen.

Lara is een jonge meid van 17, die ooit aan de opleiding 'musical' is begonnen. Niet allleen om haar liefde voor de muziek, maar ook om van haar verlegenheid af te komen. Zij heeft nu haar eerste single 'Fed up' uitgebracht, inmiddels op nummer 24 van de Top 100.

TROS MUZIEKCAFÉ wordt gepresenteerd door Daniël Dekker.

TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur via Radio 2. Het adres is Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam.

Voor meer informatie: http://www.trosradio2.nl/muziekcafe/




TROS