Ingezonden persbericht


VOORDEELSHOP.NL NIEUWE HOOFDSPONSOR VAN CARLO VAN DAM

Houten, 04 maart 2006 - Carlo van Dam heeft met Voordeelshop.nl een nieuwe hoofdsponsor aan zich weten te binden. De 20-jarige coureur wordt komend seizoen ondersteund door de online winkel op internet die reeds in 2005 als subsponsor op de Formule Renault 2.0 bolide was te bewonderen. Met het tekenen van het contract verlengt de rijder van S-T-A-R-T (Stichting Aankomend Race Talent) zijn succesvolle samenwerking met SG Formula en rijdt dit jaar alle wedstrijden in zowel het Europees als het Frans Formule Renault 2.0 Kampioenschap!

Zowel Carlo van Dam als Voordeelshop.nl maken samen een razendsnelle ontwikkeling door. De Vlaardinger die vorig jaar een vierde plaats in de wacht sleepte in de Eurocup heeft dit jaar zijn zinnen gezet op de titel in het kampioenschap vol internationale talenten. Ook Voordeelshop.nl groeide in een kort tijdsbestek uit naar een grote speler op internet. Met meer dan 40.000 artikelen in het assortiment werd Voordeelshop.nl van ruim 180 deelnemers verkozen tot beste StartUp van het jaar 2005.

Naast het sponsoren van de racecarrière van Carlo van Dam verbindt Voordeelshop.nl ook haar naam aan Davilex Triatlonteam en voetbalclub Heracles Almelo. Voordeelshop.nl is tevens hoofdsponsor van voetbalclub De Graafschap dat uitkomt in de Gouden Gids Divisie.

Met de slogan "Prijsbewust de snelste!" wil Voordeelshop.nl samen met Carlo van Dam de Europese circuits gaan veroveren. Directeur Peter Eijman heeft bewust voor het Nederlands talent gekozen: "Carlo heeft afgelopen jaar bewezen dat hij over veel natuurlijk talent beschikt. Hij presteerde buitengewoon goed en ik denk dat hij dit jaar met een beetje geluk nog betere resultaten gaat boeken. Hij zit bij een ijzersterk raceteam en we hebben het volste vertrouwen dat hij internationaal verder zal doorgroeien. Naast zijn racetalent is het bovendien een slimme jongen die precies weet wat hij wilt en dat heeft ons overtuigd om hem verder te ondersteunen in zijn carrière."

Ook Carlo is bijzonder verguld met het contract: "Na een eerste kennismaking in 2005 is Voordeelshop.nl gepromoveerd als hoofdsponsor. Ik ben erg blij met hun support zodat ik dit jaar me nog meer kan concentreren in het ontwikkelen van de auto tijdens de uitbreidde testprogramma's van SG Formula. Ik wil mijn sponsors, Stichting S-T-A-R-T en Voordeelshop.nl bijzonder bedanken voor hun vertrouwen en dat ze dit voor mij mogelijk hebben gemaakt. Dit is opnieuw een enorme kans voor mij en ik ben dan ook van plan om de titel in de wacht te slepen. Ik kan haast niet wachten tot ik weer kan gaan testen voor dit team op 16 maart in Misano!"

Je kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week online bestellen bij Voordeelshop.nl. Voor meer informatie over de nieuwe hoofdsponsor surf naar www.voordeelshop.nl.

Nieuws en foto's zijn ook verkrijgbaar via Carlo van Dam's officiële website: www.carlovandam.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Roelof Oosterhuis (+ 31 652 056 637 / media@insightf1.com)