Politie Zeeland


---


O-1005-2006 Diefstal bedrijfswagen
In de nacht van vrijdag op zaterdag werd op de Bakendorpsweg in Baarland een bedrijfswagen gestolen.
Het betreft een rode Hyundai H 600 met kenteken BD-LX-52 met een waarde van enkele duizenden euro's.

O-1006-2006 Eenzijdig ongeval
Op de Koksedijk in Kruiningen reed zaterdag om 08.15 uur een 19-jarige automobiliste uit Goes met haar auto van de dijk.
Zij kwam uit de richting van Yerseke en verloor de controle over haar voertuig. Zij raakte in de berm, reed de dijk af en kwam tot stilstand in de sloot. De vrouw had na het ongeval last van haar rug en haar knie. Ze werd per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. De auto raakte zwaar beschadigd.

W-1007-2006 Aanhouding in Vlissingen
In de Scheldestraat in Vlissingen werd zaterdag om 09.50 uur een 29-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplats aangehouden.
De man liep bij het publiek om geld te bedelen. Nadat hij een bekeuring had gekregen werd hij weer in vrijheid gesteld.

W-1008-2006 Woninginbraken in Middelburg
Afgelopen nacht werd ingebroken in een woning in de Zusterstraat.
Uit de woning werden twee jassen gestolen. In een van de jassen zat een portemonnee met daarin persoonlijke papieren en enkele tientallen euro's.

Tussen 24 februari en 4 maart werd, tijdens de afwezigheid van de bewoners, ingebroken in een woning in Torentrans.
De woning werd doorzocht en er werden sieraden, computerapparatuur en twee gsm's weggenomen. De waarde van de gestolen goederen is niet bekend.

Houdt inbrekers buiten de deur:
U kunt het inbrekers moeilijker maken, door het aanbrengen van degelijk hang- en sluitwerk op ramen en deuren, het aanbrengen van verlichting bij de buitendeuren en het merken van waardevolle spullen. Doe de deur op slot, de ramen dicht en e.v.t. een lichtje aan als u weggaat. Zorg ervoor dat uw woning er van buiten uit " bewoond" uitziet, Juist wanneer u niet thuis bent. Laat geen sleutels in de deur zitten, leg ze niet onder een mat o.i.d. Zorg extra goed voor waardevolle spullen. Zet ze uit het zicht voor inbrekers en berg kleine zaken op in uw kluis. Voor informatie hierover kunt u terecht op het politiebureau.


---- --