NEN


Herziene 2e druk praktijkgids Bouwbesluit - Brandveiligheid

NEN publiceert een reeks praktijkgidsen rond thema's van het Bouwbesluit. De eerste uitgave in deze serie, de praktijkgids Bouwbesluit - Brandveiligheid, is inmiddels in de 2e druk gepubliceerd.

Nieuw in 2e druk
In de tweede druk van deze praktijkgids zijn onder meer de wijzigingen in de Regeling Bouwbesluit verwerkt. Dit betekent dat de aanvullingen op NEN 6068 en NEN 6069 zijn meegenomen.

Eindgebruikers van bouwnormen (architecten, bouwadviseurs, aannemers, opdrachtgevers en gemeenten) geven aan dat zij behoefte hebben aan eenvoudige, laagdrempelige publicaties die voor een bepaald deelgebied duidelijk maken welke normen gelden, wat daarvan voor de praktijk de belangrijkste zijn en hoe die normen moeten worden toegepast.

De praktijkgidsen zijn actueel (nieuwe druk per twee of drie jaar), bondig en toegespitst op gebruiker, hebben een heldere zoekstructuur en goede toegankelijkheid en standaardformaat (230 x 165 mm). De omvang is circa 150 - 200 pagina's.

Informatie en bestellingen
Een overzicht van de praktijkgidsen vindt u verder op deze website. De praktijkgids Bouwbesluit - Thermische isolatie en energieprestatie kunt u direct vinden op deze site. Formaat: 165 x 230 mm. Omvang: 256 pagina's. Prijs: EUR 69,- (t/m 31 december 2006) excl. 6% BTW. Nadere informatie is te verkrijgen bij Cees Zwinkels, uitgever, telefoon (015) 2 690 416, of bij NEN-Klantenservice.
Klantenservice.