Finale Missverkiezing Fabulous miss regio 2006

Op zaterdag 4 maart is het eindelijk zover, de vierde Missverkiezing Miss Regio finale wordt een feit! Het zal natuurlijk spannend zijn wie er dit jaar de befaamde titel Miss Regio mag dragen. De twintig finalisten afkomstig uit het gehele land werken al weken naar deze dag. Ieder zal op haar eigen manier in de finale schitteren.




Naast de titel Miss Regio zijn er veel mooie cadeaus door de Missen te winnen. De winnares krijgt een buitenlandse fotoshoot aangeboden, in samenwerking met een gerenomeerde fotograaf en een reisbureau, een complete website van BROSIS IT diensten, de kleding die gedragen wordt in de 'casual' ronde en nog veel meer. Zowel voor de tweede en derde plaats zijn er mooie prijzen beschikbaar. En voor de niet winnende Missen zijn er ook cadeaus. Belangrijker is echter dat iedereen een enorme ervaring rijker is.

De weken voor de finale is een actief team van vrijwilligers en sponsoren bezig geweest met diverse voorbereidingen voor de grote dag. Intern zijn de Missen gefotografeerd, sommigen voor de eerste keer; voor voor alle Missen een leuke ervaring. Daarnaast is er een vaste professionele cameraman die veel filmmateriaal heeft gemaakt, dat op de, door 'Brosis IT-diensten' aangeboden website: www.missregio.nl te zien is, en zijn de Missen druk bezig geweest met het oefenen voor de catwalk. Ze zijn in de afgelopen weken steeds beter geworden, en hopen op de finale allemaal te schitteren als sterren.

Op de finale zelf is de kleding die gedragen wordt afkomstig van een aantal grote sponsoren. Dit jaar belooft Miss Regio dan ook wederom een groot succes te worden.

De kaartjes zijn niet online te bestellen, maar kunnen onder andere besteld worden bij de deelneemsters, die ze tegen een contante betaling voor u mee kunnen nemen tijdens een trainingsdag. Daarnaast kunnen de kaarten voor de grote finale ook gekocht worden bij Dans en Partycentrum Elkerbout in de voorverkoop, of tijdens de finale bij de ingang van de zaal.

De kaartjes kosten ¤7.50 per stuk. De finale begint zaterdag 4 maart 2006 om 19.45. De zaal zal om 19.00 uur open zijn. Het adres is: Dans en partycentrum Frans Elkerbout, Sluiskade zuidzijde 181 te Almelo. Dus aarzel niet en wees aanwezig op deze grote dag!

Kijk voor meer informatie op www.missregio.nl
Tot 4 maart!
Fabulous Miss Regio 2006, de grote finale.
Lijst van deelneemsters

Smscode Voornaam Achternaam Plaats Provincie

isabelle Isabelle Schreven Malden Gelderland tessab Tessa Baas Zwolle Overijssel tessan Tessa v Nellestijn Haaksbergen Overijssel mandy Mandy Mulder Hengelo Overijssel carmen Carmen Risteruw Breda Noord Brabant chantal Chantal Ten Elsen Haaksbergen Overijssel alica Alica Hermans Roermond Limburg anita Anita Makkinje Apeldoorn Gelderland janine Janine Hilberink Geesteren Overijssel freena Freena Eyffinger Den Haag Zuid Holland leonie Leonie Mengerink Eibergen Gelderland roos Roos Kroes Joure Friesland annechien Annechien Derlagen Oostzaan Noord Holland liesbeth Liesbeth Hasewinkel Apeldoorn Gelderland linda Linda Koeling Vroomshoop Overijssel dominique Dominique D'Fonseca Bussum Noord-Holland petra Petra Maas Hengelo Overijssel natalie Natalie Sanchez Almelo Overijssel marijke Marijke hees Enschede Overijssel stephanie Stéphanie Heijnen Hengelo Overijssel wendy Wendy van Esch Den Bosch Noord Brabant nicole Nicole Olthuizen Almelo Overijssel janou Janou Bruins Hardenberg Overijssel priscilla Priscilla Zeelen Borne Overijssel tessav Tessa Veldhuis Houten Utrecht rianne Rianne Beverdam Wierden Overijssel jelena Jelena Petrova Nijmegen Gelderland farchia Farchia van Meeuwen Ridderkerk Zuid-Holland mariska Mariska Eiland Apeldoorn Gelderland britt Britt Doeve Almelo Overijssel