Gemeente Reimerswaal


Rioolrenovatie in t Poldertje!
Vanaf maandag 6 maart 2006 wordt gestart met het renoveren van de gemeentelijke riolering, waarbij de rioleringen in de Pompe van Meerdervoortstraat en de Van Tienhovenstraat (nr. 28 t/m 36) worden vernieuwd. Tevens zullen de huisaansluitingen tot aan de erfgrens volledig worden vernieuwd. Voorts ligt het in de bedoeling om het hemelwater afkomstig van daken en verhard oppervlak af te koppelen en aan te sluiten op een nieuw aan te brengen hemelwaterriolering.De aannemer die deze werkzaamheden gaat uitvoeren is BAM Wegen B.V. uit Bergen op Zoom.

Naast de rioleringswerkzaamheden word het volgende uitgevoerd:
- opbreken bestrating rijbaan;

- rooien van bestaande bomen en groen;

- opbreken en herstellen trottoirs;

- aanbrengen van parkeervakken;

- herstellen van de bestrating.

Tijdens het aanbrengen van de riolering zal de rijbaan voor doorgaand verkeer voor een periode van ± 6 weken worden afgesloten. Aan fietsers en voetgangers wordt (met het oog op de veiligheid) onder begeleiding van de aannemer, doorgang verleend. Voor het overige verkeer wordt een omleidingsroute via de Groenix van Zoelenstraat aangegeven. De uit te voeren werkzaamheden zullen met name tijdens de afsluitperiode voor de aanwonenden enig ongemak veroorzaken. We vragen hiervoor uw begrip en hopen met uw medewerking de overlast tot een minimum te beperken.

Voor algemene vragen over de werkzaamheden kunt u terecht bij de heer M. den dekker telefoonnummer (0113) 395 296. Vragen over de uitvoering kunt u stellen aan de heer R. Windsma, telefoonnummer (0113) 395 304. Eventueel kunt u ook terecht bij de uitvoerder van BAM Wegen b.v., de heer F. van Dijk telefoonnummer 06-532 23 930.
(Geplaatst op: 2---0-2006)