Gemeente Beuningen


Opening Sportservicepunt Beuningen

Op maandag 6 maart zal in het Molenhuis te Beuningen het Sportservicepunt worden geopend. Dit Sportservicepunt is een nieuw initiatief van Stichting Perspectief in opdracht van de gemeente Beuningen. Dit in het kader van het project Breedtesport. Het Sportservicepunt is iedere maandagavond geopend van 19.00 tot 21.00 uur.

Sportverenigingen maar ook inwoners en sportgerelateerde instellingen kunnen met allerlei vragen terecht bij dit Servicepunt. Door veel netwerkcontacten van de breedtesportcoördinator kan hij uw vragen snel beantwoorden. Ook kan hij uw vereniging komen helpen om vragen of problemen op te lossen. Daarnaast kunnen in onderling overleg thema-avonden en cursussen worden georganiseerd.

Heeft u vragen op het gebied van sport en beweging? Neem dan vanaf 6 maart contact op met de breedesportcoordinator J.Vink in het sportservicepunt. Hij is op maandagavond van 19.00 tot 21.00 uur te bereiken op het telefoonnummer 024-6750939. Maar u kunt natuurlijk ook altijd een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek.