Correctie: Ronald Kolk Fashion Show

Novodor

RECTIFICATIE: De Marokkaanse Miss Marokko zal alleen de finale lopen i.p.v. de bruidsshow in tegenstelling tot eerder vermeld in persbericht van 2 maart 15.42.

P E R S B E R I C H T
maart 2006


- Presentatie van de nieuwe collectie van Nederlands topcouturier Ronald Kolk.
- Internationaal Fashion Event Les Mille et Deux Nuits in Amsterdam (6 maart) en Marrakech (5 mei).

- Marokkaanse Miss Marokko loopt in Amsterdam en in Marrakech de bruidsshow.
- Kolk eerste Nederlandse mode-ontwerper met coutureshow in Marrakech.

Ronald Kolk gaat verder...

Voor zijn nieuwste collectie heeft Ronald Kolk gekozen voor het thema 'Duizend en Eén Nacht'. Maar waar Sheherazade in de wereldberoemde vertellingen ophield na 1001 nacht, gaat Ronald Kolk verder ... Les Mille et Deux Nuits, Nacht Duizend en Twee.

Nederlands topcouturier Ronald Kolk presenteert zijn nieuwe collectie, met als thema Les Mille et Deux Nuits, in zowel Amsterdam als Marrakech. Door een coutureshow op twee locaties is niet alleen in de collectie zelf, maar ook in de presentatie een verbintenis te vinden tussen Europa en de Arabische wereld.
Kolk reageert hiermee op actuele kwesties die voortkomen uit de confrontatie tussen verschillende werelden (Europe meets Arabic). Met zijn collectie wil hij een brug slaan tussen Oost en West. Kolk is van mening dat mode bij uitstek een medium is waarop de twee werelden elkaar op gelijke voet kunnen ontmoeten.
Kolk is de eerste Nederlandse mode-ontwerper die een coutureshow heeft in Marrakech.

Na een eerste show van Kolks nieuwe collectie Les Mille et Deux Nuits op 6 maart a.s. in Hotel Krasnapolsky in Amsterdam volgt op 5 mei a.s. Kolks Fashion Event Les Mille et Deux Nuits in Marrakech, Zuid-Marokko. In trendy Marrakech wordt in het gezelschap van zowel gasten uit Nederland als gasten uit de Arabische wereld Kolks collectie, waarin veel Arabische en Oosterse invloeden zijn terug te vinden, in een multicultureel en veelomvattend spektakel geshowd.

Een opmerkelijk detail is dat de Marokkaanse Miss Marokko, Mariama El Fadli in Amsterdam de finale zal gaan lopen.

Om tegemoet te komen aan de belangstelling vanuit Nederland voor het Fashion Event in Marrakech, is een modereis naar Marrakech georganiseerd van 4 tot 7 mei 2006.

Het internationale Fashion Event Les Mille et Deux Nuits is mede mogelijk gemaakt door de genereuze inbreng van enkele sponsors: Yoldas & Partners, NOVODOR Marketing, Hivernage Hotel, Charles Wijnen ( Don Carles Vins ), Balmain Paris en nog vele anderen.


---

Bezoek de website