Partij van de Arbeid


Den Haag, 3 maart 2006


Wouter Bos in Groningen, Veendam, Assen, Amsterdam en Rotterdam


Op maandag 6 maart is PvdA-fractievoorzitter Wouter Bos in Groningen, Veendam, Assen, Amsterdam en Rotterdam. Dit bezoek maakt deel uit van zijn tournee langs alle 12 provincies in Nederland in het kader van de gemeenteraadsverkiezingen. De PvdA-voorman zal proberen met zoveel mogelijk kiezers in contact te komen om ze te overtuigen om in Groningen, Veendam, Assen, Amsterdam en Rotterdam voor een Sterk en Sociaal Nederland te kiezen. Bos zal vooral de gevolgen van de hardvochtige maatregelen van dit kabinet voor het lokale beleid aan de orde stellen.


Wouter Bos begint zijn bezoek om 10.00 uur in Groningen. De PvdA-voorman deelt op het Stationsplein flyers uit en gaat met voorbijgangers en reizigers in gesprek.


Vervolgens vertrekt hij naar winkelcentrum Sorghvliet, de Reede 1 in Veendam. Wouter Bos zal hier vanaf 11.15 uur een korte toespraak op de zeepkist houden en rozen uitdelen, flyeren en in gesprek gaan met het winkelende publiek.


Aansluitend reist de PvdA-leider af naar Assen, alwaar de PvdA ers rond 12.45 uur rondom het winkelcentrum Marsdijk gaan canvassen en rozen uitdelen. Ook wordt een bezoek gebracht aan de openbare basisschool De Marskramer.


Tussen 15.30 en 16.30 uur roept Bos iedereen op het stationsplein in Amsterdam op te gaan stemmen op 7 maart. Ook deelt hij hier flyers en rozen uit aan voorbijgangers. Aansluitend pakt Bos de trein naar Rotterdam.


De middag wordt vanaf 17.45 uur op het Centraal Station in Rotterdam afgesloten met een zeepkist toespraak en het uitdelen van rozen.