Politie Gelderland-Zuid

Drie lichtgewonden bij verkeersongeval

Wamel, 06-03-2006 o Bij een eenzijdig verkeersongeval op de Van Heemstraweg zondagmorgen zijn de drie inzittenden van deze auto licht gewond geraakt. Zij werden per ambulance overgebracht naar ziekenhuizen in Nijmegen. Verkeersongevallenanalyse deed technisch onderzoek naar de toedracht.

Een 38-jarige bestuurder uit Nijmegen reed richting Dreumel toen hij in een bocht de controle over het voertuig verloor en daardoor in een slip raakte. De auto kwam tegen een duiker, in een naastgelegen sloot, draaide om zijn as en botste vervolgens op twee bomen.

Politie en ambulance gingen met meerdere eenheden naar de plaats van het ongeval. Omdat er in eerste instantie sprake zou zijn van beknelling kwam ook de brandweer ter plaatse. De bestuurder bleek gewond evenals twee inzittenden, een 34-jarige Nijmegenaar en een 29-jarige Pool. De 34-jarige is met een gebroken been en de 29-jarige met rugletsel in het ziekenhuis opgenomen. De 38-jarige kon na behandeling aan verwondingen in zijn gezicht weer naar huis. Er zal tegen hem proces-verbaal worden opgemaakt. (08)