Gemeente Coevorden

Seniorenraad zoekt kandidaten

Op 13 april 2000 is in onze gemeente de Seniorenraad geïnstalleerd. De Seniorenraad kan het college gevraagd en ongevraagd adviseren over het ouderenbeleid.

De raad bestaat uit 9 leden. Zes leden worden voorgedragen door de Ouderenbonden en drie leden worden op persoonlijke titel benoemd.

Binnen de Seniorenraad ontstaan twee vacatures voor leden, die op persoonlijke titel zijn benoemd. Dat betekent dat burgemeester en wethouders op zoek zijn naar twee kandidaten voor de Seniorenraad.

Heeft u belangstelling om in de Seniorenraad plaats te nemen? Dan kunt u reageren als:
· U 55 jaar of ouder bent · U voldoende tijd vrij kunt maken, ook overdag · U affiniteit heeft met het ouderenwerk · U bestuurlijke ervaring heeft.

U kunt uw reactie toesturen, voor 11 maart aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Coevorden, postbus 2, 7740 AA Coevorden.
Wilt u meer informatie over de Seniorenraad, dan kunt u zich wenden tot de voorzitter van de Seniorenraad, mevr. A. Boesjes - Van Dalen, tel. 0524-552383 of tot de heer R. Hazelaar van de afdeling Welzijn, tel. 0524-598712.