Politie Zuid-Holland-Zuid

06/03 Alblasserwaard en Vijfheerenlanden

Dordrecht, 06-03-2006 o Persberichten District II

DRIE BEKEURINGEN
GRORINCHEM- De politie heeft op zondag 5 maart een 21-jarige man uit Papendrecht aangehouden. De man reed met zijn bromfiets over de Franklinweg en reed op zijn achterwiel tussen de mensen door.Agenten hielden de man vervolgens staande. De bromfiets van de man bleek onverzekerd te zijn. Tevens kon de man zijn legitimatiebewijs niet overhandigen. Hierop is hij aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. De politie heeft de man drie bekeuringen gegeven.

HUISELIJK GEWELD
ALBLASSERDAM- Een 48-jarige man uit Alblasserdam is op zondagavond 5 maart door de politie aangehouden in zijn woning. De man wordt ervan verdacht zijn 45-jarige (ex)vrouw te hebben mishandeld. Ook zou hij gedreigd hebben met een mes. De man is in verzekering gesteld.

MESSEN
LEERDAM- Een 24-jarige man uit Leerdam is in de nacht van zondag op maandag 6 maart aan de Schaikseweg aangehouden. De man had een dolk en een broodmes in zijn auto liggen. De messen zijn in beslag genomen. De politie heeft de verdachte meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.