Politie Zuid-Holland-Zuid

06/03 Dordrecht en Zwijndrechtse Waard

Dordrecht, 06-03-2006 o Persberichten District I

FIETSENDIEF AANGEHOUDEN
DORDRECHT- Een 37-jarige man uit Dordrecht is op zondag 5 maart aangehouden.Dit vond plaats op de Theophile de Bockstraat. De man wordt verdacht van diefstal van drie fietsen. De verdachte is in verzekering gesteld. Hij heeft bekend twee fietsen gestolen te hebben.

MAN EN VROUW AANGEHOUDEN
DORDRECHT- Een 29-jarige vrouw en een 33-jarige man zijn op zondag 5 maart in een woning aan het Vogelplein aangehouden door de politie. Ze worden ervan verdacht een 45-jarige vrouw te hebben geslagen in het gezicht. De vrouw heeft lichte verwondingen opgelopen. Ze was net thuis gekomen nadat ze op zaterdag 4 maart door de politie was aangehouden wegens mishandeling van de 29-jarige vrouw. De vrouw had de 29-jarige vrouw bij de keel gegrepen en haar van de trap geduwd. Het slachtoffer moest voor behandeling naar het ziekenhuis. Zij had schaafwonden op haar rug en een bult op haar hoofd. De 45-jarige vrouw is in verzekering gesteld en zondagmiddag weer heengezonden. De twee verdachten zijn ingesloten op het politiebureau en verhoord.

RIJDEN ONDER INVLOED
DORDRECHT- Aan de Krispijnseweg is in de nacht van zondag op maandag 6 maart een 47-jarige man uit Dordrecht aangehouden. De man reed hier en werd verzocht om mee te werken aan een alcoholcontrole. De man bleek dermate veel alcohol genuttigd te hebben dat zijn rijbewijs is ingenomen.

HUISELIJK GEWELD
ZWIJNDRECHT- Een 40-jarige vrouw uit Zwijndrecht is op zondag 5 maart in haar woning aangehouden wegens huiselijk geweld. Ze had haar 39-jarige vriendin opgesloten in de badkamer en bedreigd met een mes. Ook een 27-jarige vriendin was bedreigd door de vrouw. De vrouw is in verzekering gesteld.