Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland Zutphen - Politie onderzoekt toedracht ongeval

De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van een ongeval van afgelopen nacht (6/3), waarbij een 29-jarige automobilist uit Zutphen gewond raakte. Het ongeval gebeurde rond 00.10 uur. De man is op de Harenbergweg vermoedelijk de macht over het stuur verloren en botste tegen een boom. Hij werd met onbekende verwondingen met de ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval en verzoekt getuigen van het ongeval zich te melden bij de politie. De politie is met name op zoek naar een mevrouw die ten tijde van het ongeval op de Harenbergweg haar hondje uitliet. Getuigen kunnen bellen naar 0900 8844.

Lochem/Warnsveld - Aanrijding door gladheid

Een 52-jarige automobilist uit Hilvarenbeek is zondagmorgen (5/3) rond 10.45 uur met zijn auto tegen de auto van een 23-jarige Lochemmer gebotst. De auto van de Lochemmer stond geparkeerd aan de Francois Ballochilaan in Lochem. De bestuurder uit Hilvarenbeek kwam vanaf de Mauritzlaan rijden en wilde de bocht naar rechts nemen. Hij reed met lage snelheid in verband met de hevige sneeuwval. Hij raakte in de slip en botste tegen de auto van de Lochemmer, waardoor beide auto's schade opliepen.

Een 18-jarige automobilist uit Almelo is zondagmorgen (5/3) met zijn auto in de sloot beland. Dit gebeurde rond 10.00 uur op de Lochemseweg. De bestuurder kwam vanaf de N314 en wilde richting Warnsveld. Op de rotonde verloor hij door de gladheid de macht over het stuur en belandde in de sloot. Er raakte niemand gewond.

Zutphen - Jeugdige sneeuwballengooiers naar preventieproject

De politie heeft zondagmiddag (5/3) vier jeugdige sneeuwballengooiers uit Eefde en Zutphen doorverwezen naar een preventieproject. Het viertal was rond 12.15 uur op de Deventerweg sneeuwballen aan het gooien naar passerende auto's. De auto van een 44-jarige Eefdenaar raakte hierdoor beschadigd. De jeugdigen werden overgebracht naar het politiebureau en doorverwezen naar een preventieproject waar een passende maatregel getroffen zal worden.

* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland * District IJsselstreek

Nadere informatie: Bureau Communicatie Anton de Ronde, tel. 055 - 548 6062