Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Eerste naam Metropolis 2006 bekend. Inschrijving OOGST geopend.

Het duurt nog even voor het zover is, maar op zondag 2 juli staat Metropolis 2006 gepland. De organisatie werkt volop aan de voorbereidingen voor wederom een sterke editie. Ook in 2006 is "The Best You've Never Heard of" te zien en te horen in het Rotterdamse Zuiderpark en in de Rotterdamse binnenstad tijdens Metropolis in Town! De eerste naam van de line-up is zelfs al bekend: In december won Silence is Sexy de Grote Prijs van Nederland in de categorie Pop/rock en verwierf hiermee een plaats op het hoofdpodium van Metropolis. De heren zijn oude bekenden van Metropolis. Afgelopen jaar waren ze al te zien op het OOGST-podium. Silence is Sexy staat garant voor energieke nu wave, noise en pop. In de komende maanden zal het programma verder ingevuld worden.

OOGST
Met OOGST biedt Metropolis aanstormend talent de mogelijkheid zichzelf te presenteren aan een groot publiek. De deuren naar de OOGST-podia van 2006 zijn geopend! De acts worden geselecteerd door een deskundige commissie en krijgen 30 minuten speeltijd op een van de twee podia. Bands die net als Silence is Sexy (2005), Elle Bandita (2005), Drillem (2004) en Voicst (2003) de mogelijkheid willen krijgen hun rock, pop, punk, akoestische songs, dance, hiphop of breakbeats ten gehore te brengen kunnen zich nu inschrijven! Stuur voor 15 april een demo met foto, biografie en adresgegevens naar:

Metropolis Festival
t.a.v. Oogst
Postbus 131
3000 AC Rotterdam

EINDE PERSBERICHT
Voor de redactie:
Voor meer informatie en/of toelichting:
Metropolis festival: 010-4341684
Karen Proeme, artistiek directeur (karen@metropolisfestival.nl) Manon Breumelhof, publiciteit (manon@metropolisfestival.nl)

---- --