Gemeente Wassenaar

OMLEIDINGEN DOOR WEGWERKZAAMHEDEN OP DE LANDSCHEIDINGSWEG 6 maart 2006

wegwerkzaamheden plaats. Het betreft het reinigen van het rioolstelsel en er wordt in de berm bij Duindigt een hekwerk geplaatst voor anti-verblinding van de paarden.

Op maandag 6 maart is de verbindingsweg vanaf de Landscheidingsweg (dit is vanuit Scheviningen) richting Rijksstraatweg (A44) afgesloten. Indien de werkzaamheden niet binnen 1 dag afgerond kunnen worden zal deze richting ook op dinsdag 7 maart afgesloten zijn.

Op dinsdag 7 maart zal de verbindingsweg vanaf de Rijksstraatweg richting Landscheidingsweg (dit is richting Scheveningen) afgesloten zijn.Via bebording worden omleidingsroutes aangegeven.

Vanaf 7 maart 2006 tot 17 maart a.s. wordt op de Landscheidingsweg (N14) tussen de Bezuidenhoutseweg/Zijdeweg en de Wittenburgerweg richting Scheveningen de rechterrijstrook afgesloten voor het verkeer voor het reinigen van het riool en onderhoud aan de groenschermen. Vanaf 15 maart tot 29 maart a.s. wordt vanuit Scheveningen de rechterrijstrook afgesloten voor dezelfde werkzaamheden.