Politie Zeeland


Diefstal uit Vlissingse school
Tussen zaterdag 14.00 uur en zondagmiddag 13.30 uur werd een beamer uit een school in het Vlissingse middengebied weggenomen.
De beamer had een waarde van enkele honderden euro's. Het is nog niet bekend hoe de dader(s) zich de toegang tot de school hebben verschaft.

Ingebroken in woning, Goes
Nadat de bewoner van een woning aan de J.P.Coenstraat in Goes was wezen stappen, afgelopen zaterdagnacht, nam hij een buurvrouw en een hem onbekende man mee naar zijn woning om nog wat te drinken.
De Goesenaar is op een gegeven moment naar bed gegaan en liet beide gasten achter in zijn huiskamer. Toen hij de volgende middag weer wakker werd, trof hij zijn buurvrouw (slapend) op de bank en de andere (onbekende) meneer was weg, evenals ongeveer 60 cd's, een gsm-toestel en geld.

Diefstal uit bedrijfswagen
Tussen vrijdag 17.00 uur en zaterdag 10.00 uur werd ingebroken in een geparkeerde bedrijfsauto aan de Thibautstraat in Aagtekerke.
Uit de auto werden diverse stuks electrisch gereedschap weggenomen. De waarde van het gereedschap is nog niet bekend. De dader(s) hebben een van de ruiten gedemonteerd en zijn zo de auto ingekomen.

Automobilist belandt in de sloot
Op de noordbaan van de A58 ter hoogte van Arnemuiden is maandag rond 12.30 uur een 19-jarige inwoner van Heinkenszand met zijn auto in de sloot beland.
Vermoedelijk is de automobilist door nog onbekende oorzaak tegen de vangrail gereden waarna hij aan de rechterzijde van de weg in de sloot tot stilstand kwam. Tijdens deze manoeuvre kwam hij in aanraking met de auto van een 60-jarige Arnemuidenaar die eveneens op de A58 reed. Zijn auto liep lichte schade op aan de achterzijde. De 19-jarige bestuurder is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen. Zijn auto raakte flink beschadigd en moest worden getakeld.

Vlissinger gewond na val van dak
Een 28-jarige Vlissinger is maandag gewond nadat hij tijdens werkzaamheden aan een 3 meter hoog dak van een woning naar beneden gleed.
De man was rond het middaguur werkzaam op een dak van een woning aan de President Kennedylaan in Middelburg toen hij vermoedelijk uitgleed. Hij kwam terecht op een steiger waarna hij op de grond viel. Omdat de Vlissinger bij zijn val vermoedelijk rugletsel had opgelopen, werd de traumahelicopter gewaarschuwd.
Uiteindelijk werd het slachtoffer per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis in Vlissingen.