Llink


Feesten voor Afrika in MoveYourAss radio

Rudy Mackay nieuwe presentator 3FM-programma

Feesten voor Afrika klinkt apart, toch wordt er volgend weekend op meer dan 75 verschillende podia en clubs geld in gezameld voor de realisering van een cultureel jongerencentrum in Tanzania. Tom van Beek van initiatiefnemer Music Mayday vertelt presentator Rudy meer over deze actie. Deze week muziek van Nederlandse bodem. GEM speelt live. MoveYourAss radio is dinsdag 7 maart om 22:00 te beluisteren op Radio 3fm.

Met hun fantastische tweede album Escapades is het Utrechtse GEM hard op weg Nederland te veroveren. Maandag 27februari stond GEM in het voorprogramma van the Arctic Monkeys in de Amsterdamse Melkweg. Deze week voorzien ze MoveYourAss van live muziek.

Bazz van van Katoen vertelt ook deze week over de belevenissen in Indonesië. Verder vier vragen voor de Bloodhound Gang en een interview met The Magic Numbers

Rudy Mackay heeft de microfoon overgenomen van Eline La Croix en presenteert vanaf nu MoveYourAss op 3FM. Mackay (24) werkte voorheen onder andere bij BNN United, NCRV Plein Publiek, NOS Radio 1 Journaal. Sinds september is hij ook al elke woensdagnacht op 3FM te horen met zijn programma 'Rudio'.

MoveYourAss is dinsdag 6 maart om 22:00 uur te beluisteren op 3FM. MoveYourAss is een programma van LLiNK. Met haar programma's wil LLiNK kijkers en luisteraars inspireren een bijdrage te leveren aan een vrije, eerlijke en duurzame wereld. Sinds september 2005 zendt LLiNK uit op Nederland 3, Radio 1, 3FM, 747AM en www.LLiNK.nl.




Llink