Gemeente Weert

22 februari 2006

INFORMATIEAVOND STATIONSSTRAATGEBIED OP 6 MAART

In samenwerking met de gemeente Weert werkt Bouwfonds MAB Ontwikkeling aan een nieuw bouwplan om te komen tot herstructurering van het gebied Stationsstraat. Om de plannen toe te lichten voor omwonenden, ondernemers en geïnteresseerden wordt op maandag 6 maart a.s. een informatieavond georganiseerd.

Vorig jaar is voor het Stationsstraatgebied een stedenbouwkundig plan vastgesteld. Het plan bestond uit woningen, winkels en parkeren met als kenmerk een hoog bebouwingsaccent aan de zijde van de St. Maartenslaan en een nieuwe verbindingsstraat tussen de Stationsstraat en het station. In het afgelopen jaar is er verder gestudeerd op het plan en zijn voor het bouwplan de nodige onderzoeken uitgevoerd. Vooral de uitkomsten van het geluidsonderzoek waren voor Bouwfonds MAB Ontwikkeling aanleiding om het plan aan te passen.

Toelichting nieuwe plan
Om betrokkenen en geïnteresseerden in de gelegenheid te stellen kennis te nemen van dit nieuwe plan wordt er op maandag 6 maart om 19.30 uur een informatieavond georganiseerd in de raadzaal van het stadhuis, Beekstraat 54 te Weert. Wethouder R. Verheggen is namens het gemeentebestuur aanwezig. Hij zal, samen met medewerkers van Bouwfonds MAB Ontwikkeling, het gewijzigde plan toelichten. Ook krijgen de aanwezigen de gelegenheid vragen te stellen. Geïnteresseerden zijn van harte welkom.

Infocentrum gemeente Weert
Postadres: Postbus 950, 6000 AZ Weert
Bezoekadres: Beekstraat 54 Weert
Telefoon: (0495) 575 300
Fax: (0495) 542 906
E-mail: m.creemers@weert.nl
Algemeen e-mailadres: gemeente@weert.nl
Website: http://www.weert.nl

2006.032 FS


---- --