Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Rotterdam, 6 maart 2006

Feestelijke oplevering nieuwbouwcomplex aan de Keetgracht in Alkmaar!

Op maandag 6 maart a.s. wordt op feestelijke wijze de oplevering van het nieuwbouwcomplex aan de Keetgracht gevierd. In het bijzijn van wethouder Cor van Vliet, Ruimtelijke ordening, zal er ter gelegenheid van deze oplevering een plaquette worden onthuld.

De gemeente Alkmaar en Proper-Stok Groep B.V. nodigen u van harte uit om deze feestelijke bijeenkomst bij te wonen. Na de feestelijke handeling willen wij graag met u het glas heffen op de oplevering in restaurant De Notaris, Houttil 18 in Alkmaar. Alle betrokkenen bij de ontwikkeling en de nieuwe bewoners zullen hierbij aanwezig zijn.

Ruim anderhalf jaar geleden is Proper-Stok gestart met de bouw van het nieuwbouwcomplex, dat bestaat uit 27 koopwoningen, circa 500 m2 commerciële ruimten en een fraai afgesloten parkeerdek met bijbehorende parkeervoorzieningen.

Het prachtig nieuwe wooncomplex 'Keetgracht, gerealiseerd op het voormalige terrein van de Stadstimmerwerf, is een prachtige aanwinst voor de stad. Niet alleen door de statige, klassieke gevels met diverse tinten metselwerk, erkers, balkons en fraai vormgegeven hekwerken, die ervoor zorgen dat dit unieke gevelbeeld prachtig aansluit bij het historische hart van Alkmaar. Maar ook dankzij de diversiteit van woningtypen (zoals statige Herenhuizen, royale Appartementen, één unieke Torenwoning) en commerciële ruimte, is een stuk kwaliteit aan de stad Alkmaar toegevoegd.

Wethouder Cor van Vliet: "Ik ben erg blij met dit eerste zichtbare resultaat van deze grootschalige herontwikkeling in dit mooie deel van Alkmaar."

Het complex is in opdracht van Proper-Stok ontworpen door Architectenbureau Nord uit Den Haag en is gebouwd door VBK Schagen B.V. uit Schagen.

De plaquette zal om 16.00 uur worden onthuld (er wordt verzameld in de entree aan de Limmerhoek).



Ingezonden persbericht