Familie4justice 6 maart 2006 voor de Rechter in Middelburg,

De actiegroep Familie4justice, die opkomt voor gelijke rechten ,ook na een (echt)scheiding,moeten op Maandag 6 maart 2006 om 12 uur, voor de Rechtbank in Middelburg verschijnen :

Familie4justice,eisten een gesprek met burgemeester K. Schouwenaar, welzijnsgedeputeerde G. van Heukelom en manager E. Bokhorst van de Raad voor de Kinderbescherming in Middelburg op 26 oktober-2005.

Deze beste Mevr. E. Bockhorst ( manager RvdK) praat tegen beter weten in,want ook zij kreeg dezelfde brief als de Politie.Pers , Dhr. Van Heukelom (gedeputeerde provincie zeeland en belast met jeugdzorg) en de Burgemeester dhr Schouwenaar van Middelburg! Dus hoezo kon het niet?
Nee zij legde liever een valse verklaring af,die wij dus ook zullen aanvechten ,want wij strijden enkel geweldloos en zullen mensen ook te nimmer dwingen,zoals nu een van de aanklachten zou luiden . WEER EEN LEUGEN VAN DE RAADKINDERBESCHADIGING!

De situatie was er niet naar", verklaarde Bokhorst RvdK aan de Pers en Politie "Als ze niet op het dak hadden gestaan maar beneden op straat, had ik ze uitgenodigd. Nu kon dat niet."

Zie hier de brief die zij kregen van familie4justice: Onze mededeling / verklaring

Een Goede morgen, 26 oktober 2005

Aan de Politie en de Beveiliging alhier ,

Vandaag 26 oktober 2005 bevinden zich hier vader&opa zorro,en medestrijders(ters) van Familie4justice Partijrechtenkind en Gescheidenvadersnederland .

Wij zijn hier vandaag 26 oktober 2005 weer eens ludiek burgerlijk ongehoorzaam.

Kinderen zijn vaak nog te jong om voor zichzelf op te komen,daarom doen wij als verantwoordelijke groot/ouders/burgers dat voor hen !

Wij informeren en vragen al jaren ook de aandacht bij de Raadkinderbescherming/Jeugdzorg en het AMK Met de mededeling dat kinderen ernstig worden mishandeld,ook psychisch!

Hier hun antwoorden: Hier een korte samenvatting van reacties, van de door ons benaderde verantwoordelijke organisaties:

Antwoord AMK- Het Algemeen Meldpunt Kindermishandeling (AMK) ziet geen directe psychische schade voor het kind ??

Antwoord BJZ- Bureau Jeugdzorg heeft grotendeels dezelfde reactie en vraagt te wachten totdat een calamiteit wordt gesignaleerd??

Antwoord RvdK - De Raad voor Kinderbescherming wacht op signalen van AMK of Bureau Jeugdzorg??

Beste AMK.BJZ en RvdK,Kindermishandeling heeft niet alleen te maken met fysiek letsel zoals blauwe plekken of een gebroken arm.

Wist u wel dat als Kinderen moeten opgroeien zonder vader/moeder, dat voor hen 54 blijvende negatieve gevolgen zal hebben, zie- studie van Civitas, het Engelse Institute for Civil society. Over het algemeen komen de kinderen in hun latere leven daar niet op eigen kracht of met hulp van hun sociale omgeving overheen. Dan is er duidelijk sprake van ernstige Psychische- Kindermishandeling. Als de vader/moeder overleden is dan is daar helaas niets aan te doen. Maar is er wél een vader/moeder die voor de kinderen wil zorgen en hij/zij wordt weggehouden, dan is dat ernstig verwijtbaar.

Verder zal deze actie zoals al onze actie's vreedzaam en geweldloos zijn,er zullen dus ook geen beschadigingen/vernielingen /etc worden aangericht !

Wij verklaren hierbij ook : Dat wij op geen enkele wijze U Politie en Beveiliging zo ook de medewerkers(ters) hier in en buiten dit pand ,nog ons zelf in gevaar zullen brengen !

Wij hebben begrepen dat ook veel vaders/moeders en grootouders die bij , Politie/Beveiliging en Justitie werken ook veelal problemen hebben met hun Kinderen na een (echt) scheiding.

Hoewel wij begrijpen dat u zich hierover niet publiekelijk kunt uitspreken,vragen wij er uw aller begrip voor dat de Burgers die hier vandaag op geweldloze en ludieke wijze burgerlijk-ongehoorzaam zijn, en namens alle betreffende vaders/moeders oma,s opa,s en kinderen hier staan, om hier vreedzaam actie te voeren ,en om op deze wijze op te kunnen komen voor de Rechten van Kinderen Ouders en Grootouders die geen contact hebben na de (echt)scheiding

Tot slot hier onze eis : Wij willen een gesprek met de volgende personen:De Burgemeester van Middelburg K.Schouwenaar/ Dhr. Van Heukelom (gedeputeerde provincie zeeland belast met jeugdzorg) en met Mevr. E. Bockhorst ( manager RvdK )

Ik Jos Aalders (alias zorro) stel mij persoonlijk aansprakelijk dus ook verantwoordelijk voor deze ludieke actie ! Voor de goede orde hieronder mijn persoonlijke gegevens ,

Jos Aalders Rietgansplein 23 6883-DT Velp-gld Tel-0610722063

http://www.partijrechtenkind.nl http://groups.msn.com/Familie4justice

Rest ons nog u alle een fijne begripvolle dag te wensen,

J.Aalders (Zorro)

PS-

In de door ons zolang verwachte documentaire "Een familie van vaders" van NCRV Dokument van maandag 13 maart aanstaande, volgt de documentairemaker Arno Kranenborg leden van onze actiegroep, tijdens acties en hij heeft intervieuws met leden.

Familie4Justice strijdt voor gerechtigheid.

Wij zien niet voor of tegen mannen, vrouwen, relatievormen of de kinderwens.

Ook niet voor of tegen instanties, Jeugdzorg, Justitie of anderzins.

Wij zijn voor de rechten van kinderen zoals wij die erkennen, eerbiedigen en respecteren en zoals die naar ons inziens zijn verwoord met het IVRK maar ook het EVRM

Mvgr J.Aalders
Rietgansplein 23 6883-DT Velp-gld Nederland
Tel 0268440431 Mob 0610722063
www.kinderombudsman.nl www.partijrechtenkind.nl
www.familie4justice.nl