Nederlands Agrarisch Jongeren Kontakt

06 maart 2006
NAJK opzoek naar DB-er intensief!!

Christian van bommel zal tijdens het NAJK bestuur van juni 2006 afscheid nemen van het dagelijks bestuur. Na 3 ½ jaar stopt Christian eerder dan gepland. Dit omdat het nieuwe bedrijf te veel tijd kost om de functie als dagelijks bestuurder er goed bij te doen.

Ik vind het jammer dat ik niet mijn laatste jaar vol kan maken, maar ik heb altijd gezegd je doet het goed, of niet , aldus de DB-er intensief. Het bedrijf van Christian en zijn vader is nu uitgebreid en in totaal 140 duizend opfok legkippen, het DBer-schap doe je er dus niet meer even bij. Ik was er al bang voor toen we het bedrijf kochten, wij waren al een tijd opzoek naar een bedrijf, omdat mijn broer ook in de maatschap kwam. Maar dat het uiteindelijk zo snel ging, was ook voor Christian een verrassing.

Portefeuillehouder intensieve veehouderij is een interessante taak, je leert er veel van en komt op plaatsen waar je normaal niet zou komen. Het is ook een verantwoordelijke taak en dat is voor je persoonlijke ontwikkeling heel goed.

Ben jij een varkens of pluimveehouder tussen de 16 en 35 jaar en wil je een uitdaging, mail dan eens met Christian van bommel, hij kan je precies uitleggen hoeveel tijd het kost en wat je precies zou moeten doen, grijp deze unieke kans nu het kan.

Christian is bereikbaar per mail op cvbommel@najk.nl, of bel naar het NAJK kantoor in Utrecht.