Digitale Gemeente Houten

Victum/IGCN sluit zaalseizoen in stijl af

zondag 5 maart 2006 - Bron: Victum/IGCN

Het kampioenschap was vorige week al binnengehaald in de wedstrijd tegen EKCA uit Arnhem, maar dat betekende niet dat Victum/IGCN van plan was om nog punten te laten liggen. Het publiek was weer in grote getale opgekomen en door de aanwezigheid van een dweilorkest was de sfeer op de tribune bijzonder goed en feestelijk.
foto: Marco Spelten

Victum/IGCN kende een fantastisch begin en wist al snel een flinke voorsprong te nemen. Er vielen snelle en mooie doelpunten zowel afstandschoten en doorloopballen. Noviomagum staat bekend om de scorende dames, maar in deze wedstrijd liet Victum/IGCN zien dat ook zij scorende dames heeft. In de tweede helft ging het scoren wat moeizamer, maar Victum/IGCN probeerde de voorsprong vast te houden. Dat was geen makkelijke opgave want Noviomagum zette in de slotfase nog een eindsprint in en wist zodoende de achter stand terug te brengen tot slechts 2 punten.
Desondanks wist Victum/IGCN de punten in Houten te houden en is de revanche op Noviomagum geslaagd. De einduitslag was 14-11.

Na afloop werd de succesvolle Houtense formatie voor eigen publiek gehuldigd en mocht zij de persoonlijke felicitaties van wethouder Strien in ontvangst nemen.

Victum/IGCN start nu de voorbereidingen op de hervatting van het veldseizoen. Ook in deze competitie staat Victum/IGCN aan kop. De doelstelling van het Victum/IGCN moge duidelijk zijn, ook nu weer kampioen worden en doorstromen naar de 2e klasse.

Victum/IGCN 1 - Noviomagum 14 - 11 (10 - 4)

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2006 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).