Zwangerschapslingerie.nl

De eerste en meest uitgebreide zwangerschapslingerie winkel van Nederland

DEN HAAG, 20060306 -- Wie zei dat zwangerschapslingerie niet comfortabel, stijlvol en trendy kan zijn? De huidige zwangerschapslingerie in Nederland is vooral functioneel en wit en zwart gekleurd. Waarom moeten vrouwen hun mooie, kleurrijke lingeriesetjes verruilen voor functionele niet zeggende slips en bh's als ze zwanger worden? Waarom kunnen vrouwen geen zwangerschapslingerie dragen die net zo stijlvol, kleurrijk en trendy is als de lingerie die ze voor hun zwangerschap droegen?


Simpel, er is niets anders en je hebt geen keus: de buik en borsten groeien hard tijdens de zwangerschap. Normale lingerie past niet meer en zwangerschapslingerie is speciaal gemaakt voor de groeiende buik en borsten. Maar je wilt natuurlijk wel stralen tijdens je zwangerschap en borstvoedingsperiode!Het oog wil natuurlijk ook wat....!

Tree Services uit Den Haag gaat hier met de online winkel Zwangerschapslingerie.nl verandering in brengen. Van heinde en van verre heeft Tree Services zwangerschapslingerie geselecteerd die niet alleen comfortabel is, maar ook mooi en trendy. Zo kun jij er als zwangere of voedende moeder op en top vrouwelijk uit blijven zien.

Luxe en Basic
Naast een aantal nieuwe merken als Belabumbum, Bella Materna en Bravado kun je hier ook terecht voor de zwangerschapslingerie van Noppies. Er zijn namelijk ook dagen bij dat je misschien geen kleurrijke of kanten lingerie wilt dragen maar kiest voor basic. De komende maanden zal Zwangerschapslingerie.nl nog een aantal exclusieve merken introduceren en nieuwe lijnen uitbrengen van bijvoorbeeld Belabumbum.

Verzorgingstassen
Zwangerschapslingerie.nl verkoopt ook de verzorgingstassen van JPLizzy. JPLizzy is een merk van unieke serie verzorgingstassen met bijpassende handtassen die zowel functioneel als modieus zijn.

De ontwerper van de JPLizzy tassen is een moeder die zich, bij de naderende geboorte van haar tweeling, afvroeg waarom ze van modieuze vrouw met- uiteraard- trendy tassen, moest veranderen in een met grote saaie luiertassen sjouwende moeder. Ze besloot het heft in eigen hand te nemen, en ontwierp een aantal modieuze maar tegelijker tijd zeer functionele verzorgingstassen (inclusief verzorgingsmatje en toilettas) mét bijpassende handtassen. Een vrouw kan immers nooit genoeg tassen hebben!

Lingerie en meer...
Naast een uitgebreide collectie zwangerschapslingerie van verschillende merken, kun je bij Zwangerschapslingerie.nl ook terecht voor kleurrijke zwangerschapsbadkleding. Ook is er de unieke lijn nachtkleding te koop van Belabumbum. De luxe zachte katoenen nachtkledinglijn bestaat uit verschillende voedingshemden, een loungepant, een ochtendjas, een slipje en een string in de kleuren wit met roze of blauwen stippen.

Belabumbum heeft nu zelfs baby pyjama's (0-3 maanden). Nu kan je baby direct na de geboorte al in dezelfde stijl gekleed gaan als mama met deze schattige pyjamaatjes gemaakt van dezelfde luxe zachte katoen. In wit met blauwe stippen voor jongetjes en een roze variant voor meisjes. Het meisjesmodel is afgewerkt met een roesje langs de voorzijde.

De online winkel Zwangerschapslingerie.nl is bij toeval ontstaan. Tijdens haar zwangerschap, waren Janet en Mastos Aerdts in en om Den Haag op zoek naar leuke zwangerschapslingerie. In heel Den Haag en omgeving was alleen maar functionele zwangerschapslingerie verkrijgbaar en in het wit of zwart! Beiden begrepen niet dat er in Nederland geen stijlvolle, kleurrijke, trendy of sensuele zwangerschapslingerie was. Volgens diverse verkoopsters is er geen vraag naar comfortabele, stijlvolle, kleurrijke of sensuele zwangerschapslingerie. De reacties op de website van Zwangerschapslingerie.nl geven nu al, kort na de start een ander beeld.

Er zijn diverse merken die comfortabele, stijlvolle, kleurrijke en/of sensuele zwangerschapslingerie op de markt brengen. In Berlijn zit zelfs een in zwangerschapslingerie gespecialiseerde winkel met prachtige lingerie! Bij deze winkel kochten zij dan ook een aantal zwangerschapslingeriesetjes van verschillende merken en in verschillende kleuren. Gesterkt door lovende reacties uit hun omgeving en de vraag waar ze deze lingerie vandaan hadden is als eerste de online winkel Zwangerschapslingerie.nl ontstaan. Nog dit jaar hopen de eigenaren van Zwangerschapslingerie.nl in Den Haag, net als in Berlijn, een in zwangerschapslingerie gespecialiseerde winkel te openen!

Verkoop- en productinformatie: www.zwangerschapslingerie.nl




Ingezonden persbericht