Politie Zeeland


O-1034-2005 Automobilist rijdt tegen scharende vrachtauto
Op de Kloosterweg te Noordgouwe is maandagmorgen rond 08.45 uur een personenauto met een vrachtwagen in botsing gekomen.
Een 39-jarige vrachtwagenchauffeur uit de gemeente Schouwen-Duiveland moest afremmen voor een personenauto die stil stond om af te slaan. Tijdens het remmen raakte de vrachtwagen in de slip en kwam op de linker weghelft in botsing met een tegemoetkomende auto, bestuurd door een 85-jarige inwoner van de gemeente Schouwen-Duiveland. Door de klap van de aanrijding kwam de 85-jarige bestuurder in een weiland tot stilstand. Zijn auto raakte hierbij total loss, hijzelf kwam met de schrik vrij. De vrachtwagenchauffeur bleef ook ongedeerd, zijn wagen raakte aan de voorzijde beschadigd.

W-1035-2006 Onbekende fietser gewond na aanrijding geparkeerde auto
Op de Kruitmolenlaan in Middelburg is maandagmiddag een fietser tegen een geparkeerde auto gereden.
De eigenaresse van de auto stond rond 12.15 uur voor het raam en zag een oudere man bij haar auto weg fietsen nadat hij vermoedelijk tegen haar auto was gefietst. De onbekende fietser is hierbij gewond geraakt want er lag ter plaatse een plas bloed op straat en er zat bloed op de auto. Verder werd bij de auto een klein, zwart gebreid mutsje gevonden. De fietser was mogelijk in de war en is doorgereden zonder zijn identiteit bekend te maken. De auto raakte wel beschadigd.

1036-2006 Ruiten vernield in Sint-Philipsland
Tussen afgelopen vrijdagavond 18.00 uur en zaterdagmorgen 09.00 uur hebben onbekenden 6 ruiten vernield van het praathuisje aan de Zuiddijk in Sint-Philipsland.
De ruiten werden ingegooid met stukken steen. De schade bedraagt ongeveerd 750 euro.