Digitale Gemeente Houten

Politiek café ITH

zondag 5 maart 2006 - Bron: Frank Magdelyns

Op 6 maart organiseert ITH vanaf 20.30 uur een politiek café in café De Wieck aan de Papiermolen. Tijdens het politieke café kunt u kennismaken met ITH-leden, maar ook met politici van andere politieke partijen die hebben aangegeven langs te komen.

Gedurende de avond wordt er vrijblijvend gesproken en eventueel gediscussieerd. Ook zal de uitslag bekend worden gemaakt van de twee enquêtes die ITH heeft gehouden over het ontbreken van winkels in Castellum en de milieuoverlast rond De Koppeling.

Op voorhand reed ITH zaterdag met een fietscafé door de Houtense straten. De bierfiets reed tussen Het Rond en het Oude Dorp en trok veel bekijks. Vanuit de bierfiets was regelmatig het geluid van een windmolen te horen. Geluid dat straks een bekend verschijnsel wordt in Houten, als de drie windmolens van 150 meter hoog worden gebouwd. ITH heeft zich altijd verzet tegen de komst van deze windmolens.

Fotos en filmbeelden van deze dag zijn te vinden op de website van ITH

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2006 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).