Succesvol persberichten schrijven

VOORBURG, 20060306 -- Vraagt u zich af waarom uw persberichten niet geplaatst worden? Zijn ze wel zo doelgroepgericht en lezenswaardig als u denkt? In de training "Succesvol persberichten schrijven" leert u vanuit de praktijk uw kwaliteit en dus uw trefkans verhogen. De training wordt georganiseerd door Intervista op donderdagavond 16 en 23 maart van 19.00-22.00 uur in de eigen trainingslocatie in Voorburg.


Voor veel bedrijven in het MKB zijn persberichten de stiefkinderen in hun communicatie. De plaatsingskans wordt gering geacht. Jammer, want met een goed geschreven persbericht en met inzichten hoe een redactie te werk gaat, kunt u die plaatsingskans wel degelijk positief beïnvloeden. In deze training leert u onder meer de fijne kneepjes van doelgericht schrijven. "Succesvol persberichten schrijven" is gericht op het MKB. De training is bedoeld voor zelfstandige ondernemers, sales- marketing-, product- account- en projectmanagers, product specialisten, PR-medewerkers en verkopers.

Actieve houding
Trainer Leon van den Berg biedt de noodzakelijke theoretische onderbouwing, aangevuld met praktijkoefeningen. Daarbij wordt uitgegaan van voorbeelden uit de eigen praktijk van de deelnemers. Het gefundeerd beoordelen van elkaars persberichten en die van derden is een belangrijk onderdeel van de training. Een open en positief kritische houding van de deelnemers is belangrijk om gezamenlijk het meeste rendement uit de training te halen.

Informatie over de training "Succesvol persberichten schrijven" en de kosten daarvan vindt u op de website van Intervista: www.intervista.nl. U kunt zich daar ook inschrijven. Dat kan ook telefonisch: 070-3356351.