Per 1 maart 2006 van start: eFruit Business Websites

DEN HAAG, 20060306 -- Bedrijven die een website willen laten maken, kunnen per 1 maart 2006 terecht bij eFruit Business Websites. Daarbij biedt eFruit een unieke totaalformule aan.


eFruit-totaalconcept
Bijzonder aan eFruit is dat het bedrijf werkt met een nieuw totaalconcept. Zo verzorgt eFruit zowel het ontwerp, de teksten, de functionaliteit, als de hosting. Voor al deze aspecten heeft eFruit zelf de specialisten en know how in huis. Ondernemers hebben dus niet meer te maken met tal van partijen, maar zijn bij eFruit in één keer klaar.

Vaste prijs
Het totaalpakket van eFruit biedt de doelgroep (vooral het MKB) nog een ander groot voordeel: een vaste prijs. Vooraf weten ondernemers precies waar ze aan toe zijn. Bijkomend pluspunt: een langdurig offertetraject is bij eFruit niet nodig. De vaste prijs is per 7 maart bekend via de website van het bedrijf.

De leiding van eFruit is in handen van het trio Armijn Woudman, Marc Paulissen en Nathan Waelkens. Meer weten over eFruit? Kijk op www.efruit.nl, of bel met 070 ­ 38 17 187. Of stuur uw vraag naar info@efruit.nl.