WK-pool.nl uitkomst voor de voetballiefhebber

AMERSFOORT, 20060306 -- Heeft u ook wel eens geprobeerd een pool op te zetten binnen uw bedrijf, op de vereniging of in de familie? Dan weet u waarschijnlijk uit ervaring dat het veel handwerk is en niet geheel ongevoelig voor foutjes. Uiteindelijk geeft het een hoop ergernis en bent u er een hoop tijd mee kwijt. Wk-pool.nl heeft dit probleem nu opgelost en heeft voor de pool organisator een tool gemaakt. Met deze tool kan hij iedereen uitnodigen om zijn of haar voorspellingen op internet in te vullen.


Vanaf nu is het mogelijk om zelf een pool aan te maken voor het WK voetbal in Duitsland. Op de website kunnen bedrijven, clubs en vriendengroepen een persoonlijke pool aanmaken en mensen uitnodigen om deel te nemen aan de pool. Iedere deelnemer kan inloggen en op zijn persoonlijke pagina de wedstrijden voorspellen. Na de wedstrijd berekent het WK-pool systeem automatisch de scores en worden alle deelnemers in een overzichtelijke ranglijst gezet. Daarnaast is het mogelijk om van individuele spelers de voorspellingen en scores te bekijken. Iedere pool heeft een eigen beheerder. Deze kan nieuwe deelnemers uitnodigen per e-mail, het forum onderhouden en ongewenste deelnemers verwijderen. Op deze manier houdt u overzicht over de pool en wordt misbruik voorkomen.

Dit alles is in 5 minuten aan te vragen en t/m vijf personen kunt u gratis in een pool spelen. Het wordt natuurlijk spannender wanneer u met meer mensen in de pool speelt. Zo kunt u met het hele bedrijf of vereniging in een pool spelen. Om de pool nóg persoonlijker te maken is het ontwerp van de pool aan te passen in de huisstijl van het bedrijf of de clubkleuren.

Oftewel geen gedoe meer met lijstjes in de kantine, excel berekeningen en vragende collega's, maar lekker voetbal kijken en het WK mee beleven!

Voor meer informatie http://www.wk-pool.nl