Universiteit van Tilburg 23 februari 2006

Pianomasterclass Daniël Wayenberg op Universiteit van Tilburg

"Podium voor jong talent"

Op 7 maart 2006 vindt in de aula van de Universiteit van Tilburg om 20.00 uur het slotconcert plaats van de twee dagen durende pianomasterclass die Daniël Wayenberg geeft aan jong pianotalent. Vier jonge pianisten zullen gedurende twee dagen individueel les krijgen van meesterpianist Wayenberg.

De Piano Masterclass 2006 tracht het niveau van de jonge musici te verhogen en geeft het publiek, en met name studenten, de mogelijkheid om op laagdrempelige manier in contact te komen met klassieke muziek.

Er zijn twee deelnemers van het Fontys Conservatorium Tilburg: Mark Kalse (12 jaar) en Hanne Widjaja (18 jaar). Van het conservatorium van Amsterdam komen Noa Kleisen (14 jaar) en Kate Sebring (15 jaar) Deze pianisten behoren tot de absolute top van Nederland en hebben aan diverse bekende concoursen deelgenomen zoals het Prinses Christina Concours.

Daniël Wayenberg heeft een indrukwekkende internationale pianocarrière achter de rug. Wayenberg is gedurende zijn carrière in binnen- en buitenland regelmatig onderscheiden voor zijn prestaties.

Kaarten zijn te bestellen via de website: www.pianomasterclass.nl of telefonisch 013-5351882 (EUR 6, studenten gratis).

Noot voor de pers: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer F.J.Hoeve, organisatie Pianomasterclass 2006, telefoon 06-17074469 e-mail: f.j.hoeve@uvt.nl.

UvT Persbericht