Gemeente Nuth



01-03-2006

Verkiezingsavond gemeente Nuth op 7 maart in t Trefcentrum

Op 7 maart 2006 houdt de gemeente Nuth een verkiezingsavond om de uitslag bekend te maken van de gemeenteraadsverkiezingen 2006. Iedereen is vanaf 20.30 uur welkom in het Trefcentrum, Wilhelminastraat 3 in Nuth.

20.30 tot 23.00 uur
Rond de klok van 22.00 uur zal de officiële uitslag van de gemeenteraadsverkiezing door de gemeente Nuth bekend worden gemaakt. Leon Jeurissen zal de fractievoorzitters uitnodigen op het podium voor een korte reactie. De hele avond kunnen de bezoekers de verkiezingen volgen via diverse schermen. Naast een live uitzending van L1 zal er ook op te zien zijn:

* De uitslag per partij per stembureau met de totale cijfers.
* De uitslag per kandidaat per stembureau met de totale cijfers.
* De uitslag van de gekozen kandidaten.

Op die avond polsen we enkele reacties van de aanwezigen met hun verwachtingen van de nieuwe politieke verhoudingen. Wat betekent de verkiezingsuitslag voor de gemeente Nuth? Rond de klok van 23.00 uur sluit de verkiezingsavond.

Verkiezingsinfo
De volgende partijen nemen deel aan de verkiezingen: Christen Democratisch Appèl (CDA); Partij van de Arbeid (PvdA); Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD); Politieke Partij Leefbaar Nuth en GroenLinks. De gemeente Nuth telt in 2006 12.845 kiesgerechtigden. Zij kunnen op 10 verschillende stembureaus hun stem uitbrengen. Het huidige college wordt gevormd door CDA, PvdA en VVD. Er zijn 17 raadszetels te verdelen op 7 maart 2006. U bent van harte welkom op de verkiezingsavond.