Llink

Rotterdam, 27 februari


- PERSBERICHT -

Andy McDonald in MoveYourAss radio

Eline voor het laatst bij MoveYourAss radio

De Britse popband Hard-Fi produceerde vorig jaar hun ijzersterke debuutalbum 'Stars On CCTV'. Een interview met de jonge helden. Ook spreekt Eline in met chef-kok Andy McDonald. Hij is vanaf vrijdag te zien met zijn kookprogramma zonder vlees of vis; Mc Donald's Kitchen. Hij geeft de luisteraar alvast een aantal handige kooktips. MoveYourAss is dinsdag 28 februari te beluisteren vanaf 22:00 op radio 3FM.

7 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Ook bij MTV willen ze jongeren motiveren om te gaan stemmen. Daarom zenden ze Cool Politics Reports uit. Presentatrice Evelien Bosch komt in de studio om te vertellen over haar blowtje met Gerd Leers en haar tocht met de PvdA over de Amsterdamse wallen.

Vorige week lukte het niet om in contact te komen met de jongens van Van Katoen. Deze week proberen we zanger Bazz wél te spreken over hun belevenissen in Indonesië. De net zo heftigere rockers van We Are Scientists spelen aanstaande woensdag in het voorprogramma van de Kaiser Chiefs. Zij beantwoorden vier bijzondere vragen.

Eline la Croix presenteert voor het laatst MoveYourAss radio. Vanaf volgende week zal Rudy Mackay de microfoon overnemen van Eline.

MoveYourAss is dinsdag 28 februari om 22:00 uur te beluisteren op 3FM. MoveYourAss is een programma van LLiNK. Met haar programma's wil LLiNK kijkers en luisteraars inspireren een bijdrage te leveren aan een vrije, eerlijke en duurzame wereld. Sinds september 2005 zendt LLiNK uit op Nederland 3, Radio 1, 3FM, 747AM en www.LLiNK.nl.


---

EINDE PERSBERICHT