Talpa Nederland


Laren, 28 februari 2006

JOLING & GORDON HEBBEN ER WEER KRACHT VOOR

Dinsdag 7 maart begint een nieuw seizoen van de hitserie 'Joling & Gordon over de vloer'. Iedere dinsdag zijn de doldwaze avonturen van de twee diva's weer te zien, om 20.30 uur bij Talpa.

Dat de 'koninginnen van de klaagzang' harder klagen dan werken is inmiddels bekend, maar toch gaan ze het nog eens proberen. In 8 gloednieuwe afleveringen draaien ze mee in de dagelijkse routine van onder meer de Nederlandse Spoorwegen, een groot vakantiepark en de zeehondencrèche in Pieterburen. En dat leidt uiteraard opnieuw tot veel gesteun en gekreun, irritaties en valse opmerkingen, slapeloze nachten, maar bovenal tot hilarische momenten met een bulderende lach!

Aflevering 1
Het begin van een nieuw seizoen Joling & Gordon over de vloer! Hoewel bekend is dat ze niet zoveel op hebben met beesten worden ze toch meteen in het diepe gegooid. Ze gaan zieke zeehonden verzorgen in Pieterburen. En daar loopt iemand rond waar de heren het Spaans benauwd van krijgen.

'Joling en Gordon over de vloer', vanaf 7 maart iedere dinsdag om 20.30 uur bij Talpa

Talpa TV maakt deel uit van Talpa Media Holding. De meest in het oog springende onderdelen van het bedrijf zijn, tot nu toe, de Nederlandse radiodivisie en het televisiestation Talpa. Daarnaast zijn binnen Talpa Media afzonderlijke divisies opgezet voor muziek, voor de ontwikkeling van content - onder meer voor televisie - en voor cross media-activiteiten. Talpa kent nu twee takken, waarvan Talpa Media er een is. De andere is vermogensbeheerder Talpa Capital.
---