Gemeente Breda

Verkiezingsavond 7 maart in het Stadskantoor Breda

Op dinsdag 7 maart aanstaande organiseert de gemeente vanaf 20.30 uur een openbare verkiezingsavond in de hal van het Stadskantoor aan de Claudius Prinsenlaan. Burgemeester Van der Velden geeft om 21.00 uur de aftrap voor de avond.

Daarna presenteert Victor Deconinck de uitslagen van de gemeenteraadsverkiezingen en houdt hij interviews met plaatselijke politici. De lokale omroep de BRTS zendt de verkiezingsavond live uit vanaf 21.00 uur.

Alle politieke partijen en hun aanhang zijn uitgenodigd evenals vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties, belangenverenigingen en het bedrijfsleven. Daarnaast zijn de inwoners van Breda van harte welkom om de avond bij te wonen.

De hal, die via de ingang aan de kant van het Chassé theater bereikbaar is, is open om 20.30 uur. Burgemeester Van der Velden geeft om 21.00 uur het formele startsein. De bijeenkomst duurt tot ongeveer 23.00 uur.

Wie niet in de gelegenheid is om op 7 maart naar het Stadskantoor te komen, kan de verkiezingsavond ook 'live' volgen via BRTS-radio (kabel 92.9 FM en ether 107.3 FM) en de BRTS-tv (via het basispakket van Casema, kanaal 8).