Gemeente Helmond


---

Verkiezingsavond 7 maart in het Speelhuis

Op 7 maart zullen de uitslagen van de verkiezingen s avonds worden gepresenteerd in t Speelhuis. Op grote schermen worden de resultaten getoond en Stadsradio Helmond verzorgt vanuit t Speelhuis een live-uitzending. Bert Kuijpers en Udo Holtappels zullen interviews doen met winnaars, verliezers etc. De Brandweerkapel zorgt voor live muziek. Iedereen is deze avond van harte welkom in t Speelhuis vanaf 21.00 uur.

De eerste (voorlopige) uitslagen worden rond 21.45 uur verwacht. Rond 22.30 uur zal de definitieve verkiezingsuitslag bekend gemaakt worden door burgemeester Jacobs. Nog een half uur daarna zal duidelijk zijn welke kandidaten met voorkeurstemmen in de raad gekozen zijn.

Website
Op deze website staat ook een heleboel informatie over de verkiezingen. Op de homepage klikt u op "verkiezingen". U vindt daar de complete kandidatenlijsten van de 12 deelnemende partijen, er is uitleg over de StemWijzer en een directe link naar de site van de Helmondse StemWijzer. Verder uitgebreide service-informatie voor kiezers: over de stemlokalen, over de stempas en een rubriek "veel gestelde vragen" bijvoorbeeld.

Informatiehoek in de Stadswinkel
In de Stadswinkel is een informatiehoek voor de verkiezingen ingericht. Hier kunnen kiezers en ook andere belangstellenden (hernieuwd) kennismaken met de stemmachine en hem ook uitproberen door een proefstem uit te brengen.

---

| |