Gemeente Woerden

2 maart 2006

Verkeershinder werkzaamheden Oranjestraat Wilhelminaweg

Al enige maanden zijn er werkzaamheden aan de Oranjestraat Wilhelminaweg. De gemeente realiseert hier de verkeerscentrumring in de binnenstad van Woerden. Wanneer alles klaar is zal de doorstroming van het verkeer in de binnenstad verbeteren. In verband met asfaltwerkzaamheden moet het verkeer rekening houden met ernstige verkeershinder op maandag 6 maart.
De herinrichting van de Molenstraat / deel Hogewoerd vindt plaats in de periode van 7 maart tot 19 april. Ook dan moet verkeer met hinder rekening houden.

Asfaltwerkzaamheden Wilhelminaweg - Oranjestraat De werkzaamheden aan de verkeerscentrumring worden in fasen uitgevoerd. Op maandag 6 maart vinden er asfaltwerkzaamheden plaats. Het gaat om het aanbrengen van de eerste twee lagen asfalt. Dit gebeurt op één dag. De laatste twee asfaltlagen zullen in april aangebracht worden. Op welke datum dit zal plaatsvinden is nu nog niet bekend.

Werkzaamheden:
Op maandag 6 maart van 7.00 uur tot ongeveer 12.00 uur: traject Vosbrug t/m Havenstraat.
Op maandag 6 maart van 12.00 uur tot ongeveer 16.00 uur: traject Havenstraat tot Prins Hendrikkade

Gedurende deze perioden zijn de betreffende weggedeelten totaal afgesloten voor verkeer. Ook de omliggende straten zijn moeilijk bereikbaar. Omleidingroutes voor bestemmingsverkeer zijn te vinden op deze website.
Het Parkeerterrein op het Defensie-eiland is normaal bereikbaar vanaf de kasteelzijde
Herinrichting Molenstraat / deel Hogewoerd
Van 7 maart t/m 19 april wordt aan de herinrichting van de Molenstraat / deel Hogewoerd gewerkt.

Werkzaamheden:
Van dinsdag 7 maart t/m 31 maart: 1e deel Molenstraat / deel Hogewoerd
Van maandag 20 maart t/m 19 april: 2e deel Molenstraat vanaf Kazernestraat tot aan Wilhelminaweg.

In de eerste fase is de Molenstraat (vanaf de Wilhelminaweg) in te rijden tot aan de Kazernestraat, maar men moet achteruit rijdend de straat weer verlaten.In de tweede fase is de straat is in zijn geheel afgesloten.
De werkzaamheden zijn klaar op 19 april 2006.