Cassette Russische Bibliotheek verschijnt bij Kruidvat

Pimento b.v.

2 maart 2006

Persbericht

opnieuw een literaire cassette bij kruidvat!

In navolging op het succes van klassieke muziek en kunst wil Kruidvat ook literaire werken toegankelijk maken voor het grote publiek. Een vriendelijke prijs hoort daarbij. Na het opzienbarende succes van de cassettes die Brilliant Books eerder voor Kruidvat maakte (de tiendelige cassette met de grootste werken van Louis Couperus, de 3240 pagina's tellende Filosofie cassette en de tiendelige cassette met de grootste werken van Dickens) wordt de lijn in 2006 voortgezet. Ook de liefhebber van klassieke literatuur en serieuze non-fictie komt dus bij Kruidvat aan zijn trekken.

Dinsdag 7 maart verschijnt de cassette Russische Bibliotheek: ruim 3.000 pagina's Russische topliteratuur, een unieke verzameling van acht klassieke werken. Vanaf de oude meester Poesjkin wordt de lezer meegenomen op een reis door de Russische literatuur tot aan Maximov, die de traditie van de grote Russische roman voortzette. De acht gebonden boeken met leeslint zijn nu samengebracht in een luxe cassette die een sieraad is voor uw boekenkast.

Dostojevski / Schuld en Boete
Gogol / Dode zielen
Gorki / Uit mijn kinderjaren
Maximov / In quarantaine
Poesjkin / Schoppenvrouw
Tolstoj / De Kreutzersonate
Toergenjev / De drie portretten
Tsjechov / De bruid

Meer informatie over de Russische bibliotheek en de andere cassettes is te vinden op: www.kruidvat.nl/brilliantbooks

De sleutel van het succes van Brilliant Books en Brilliant Classics ligt in de combinatie van hoge kwaliteit tegen een zeer schappelijke prijs met verrassende extra's.

Brilliant Books is het exclusieve boekenlabel van Foreign Media Group voor drogisterijketen Kruidvat.