Gemeente Westerveld

3-3-2006
7 maart verkiezingsavond

De zevende maart is natuurlijk de dag van de waarheid. Welke partijen komen er in de nieuwe gemeenteraad van Westerveld en met hoeveel zetels? De politieke partijen, de fractievoorzitters en andere geïnteresseerden wachten die avond samen met de burgemeester en de huidige wethouders de uitslagen af.

De bijeenkomst vindt plaats in Café-Restaurant "De Linthorst" en is voor iedereen toegankelijk. Tijdens de avond worden verschillende interviews gehouden met nieuwe en vertrekkende raadsleden. Via een televisie is de landelijke tendens te volgen.

Vanaf 21.00 uur komen de uitslagen per stemlokaal centraal binnen. Tussenstanden en de uiteindelijke uitslag van de worden op scherm gepresenteerd. Nadat burgemeester Anne Meijer de uitslag van de raadsverkiezingen in de gemeente Westerveld bekend heeft gemaakt, zal een kort lijsttrekkersdebat plaatsvinden.

U bent van harte uitgenodigd om ook te komen in Café-Restaurant "De Linthorst", Rijksweg Noordzijde 22 in Havelte. De avond begint om 20.00 uur. De zaal is open vanaf 19.30 uur. De avond is vrij toegankelijk voor iedereen.