Gemeente Sittard-Geleen

PERSUITNODIGING

Gemeenteraadsverkiezingen Sittard-Geleen 2006

Sittard-Geleen, 3-3-2006 - De gemeente Sittard-Geleen houdt op dinsdag 7 maart een grote verkiezingsavond in De Hanenhof aan de Herenhof 2 in Geleen. Hoogtepunt van deze avond is de bekendmaking van de definitieve (voorlopige) uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen 2006 door burgemeester J.H.M. Bronckers. De bijeenkomst wordt rechtstreeks uitgezonden door Start TV.

Tijdens de dag van de gemeenteraadsverkiezingen zijn de stembureaus in de gemeente vanaf 07.30 uur geopend.

Programma grote verkiezingsavond:

20.00 uur Grote zaal De Hanenhof open.

21.00 uur Stembureaus gesloten. Begin verkiezingsavond.

21.00 - 21.15 uur Uitslag eerste stembureaus bekend. Tussentijdse uitslagen worden vanaf dat moment doorlopend bekendgemaakt.

21.45 - 22.00 uur Voorlopige einduitslag gemeenteraadsverkiezingen door Burgemeester J.H.M. Bronckers. Het tijdstip van bekendmaking is indicatief.

22.15 uur Nabeschouwing.

De definitieve uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen 2006 wordt op donderdag 9 maart om 10.00 uur officieel bekendgemaakt tijdens een openbare bijeenkomst van het Hoofd stembureau in de Glazenzaal van het Bestuurscentrum aan het Hub Dassenplein 3.

Wij nodigen u hierbij van harte uit om op dinsdag 7 en donderdag 9 maart aanwezig te zijn.

Sittard-Geleen is met bijna 100.000 inwoners de op een na grootste stad van Limburg. Met Heerlen en Maastricht vormt Sittard-Geleen één van de zes stedelijke netwerken in Nederland. Hoogwaardige industrie en een intensieve dienstensector maken Sittard-Geleen tot economische motor van de regio. Tegelijk zorgen het culturele klimaat, de educatieve instellingen en de rijke groenvoorzieningen voor een goede balans tussen wonen en werken. Leefbaarheid en veiligheid zijn speerpunt van beleid. Niet alleen voor de stadskernen maar ook voor wijken en dorpskernen. In deze veelzijdigheid wil Sittard-Geleen zich verder ontwikkelen tot een herkenbare en dynamische stad.