AutoRai

Prominente rol Mercedes-Benz oldtimers in modeshow Jaap Rijnbende

(3/6/2006)
Het hoofdkantoor van DaimlerChrysler Nederland in Utrecht vormde onlangs het decor voor de modeshow âbe my guestâ van de bekende Amsterdamse ontwerper Jaap Rijnbende. De fraaie Mercedes-Benz oldtimers, waaronder de statige 600 limousine en de klassieke 300 SL âGullwingâ met vleugeldeuren, speelden een prominente rol in de show, die door zoân 500 bezoekers werd bijgewoond.
De show was geheel in de stijl van Jackie Kennedy met een grote afbeelding van het Witte Huis in Washington en autoâs uit de jaren vijftig en zestig. Voor Jaap Rijnbende, die sinds 2000 met zijn eigen label J(TM) gevestigd is aan de Maasstraat in Amsterdam, was het niet de eerste activiteit in het opvallende gebouw van DaimlerChrysler Nederland. Vorig jaar al organiseerde hij er de geslaagde presentatie van zijn Internet-lifestylemagazine âChatwalkâ.

Tijdens de huidige modeshow âbe my guestâ werd een weg aangelegd, waarover de Mercedes-Benz oldtimers met 15 mannequins reden. Zo werden in totaal zoân 30 haute couture ensembles geshowd met een duidelijke verwijzing naar de glamour van de jaren vijftig en zestig, de tijd van Jackie Kennedy. Ook stonden modellen uit het actuele programma van Mercedes-Benz en Maybach in het Atrium opgesteld. De muzikale omlijsting werd verzorgd door Nurlaila Karim, die binnenkort de hoofdrol zal spelen in de musical âThe Wizard of Ozâ. De show werd afgesloten met een optreden van Saskia Riemers als Marilyn Monroe. De reacties van de aanwezige gasten waren bijzonder positief.

BedrijfsautoRAI.nl