Politie Midden- en West Brabant

Maandag en dinsdag in Bureau Brabant

TILBURG, 6 maart 2006

Op maandag 6 en dinsdag 7 maart besteedt Bureau Brabant aandacht aan een overval op een winkel in Breda. Verder zoekt de politie getuigen van een bedreiging, ook in Breda. In Boxmeer wordt de verdachte gezocht van een bedrijfsinbraak en de politie in Tilburg zoekt contact met een anonieme beller.

Overval Breda
Op woensdagavond 8 februari wordt een medewerkster van een avondwinkel aan de Concordiastraat in Breda overvallen. Twee mannen komen de winkel binnen en de vrouw wordt bedreigd met een vuurwapen. Met een gering geldbedrag en enkele levenswaren gaan de overvallers er vandoor. De politie maakt een reconstructie.

Bedreiging Breda
Op 6 februari bedreigt een man een vrouw met een vuurwapen. Dat gebeurt op een parkeerplaats bij de Asterdplas in Breda. Kort voor en na de bedreiging ziet het slachtoffer enkele mensen lopen die ter plekke een hond uitlaten. De politie zoekt getuigen van deze bedreiging en verzoekt met klem de genoemde mensen die een hond uitlieten zich te melden.

Anonieme beller
In de uitzending van maandag 6 februari liet de politie Eindhoven een foto zien van een man die verdacht werd van verkrachting. Naar aanleiding van het tonen van deze foto kwam een aantal tips binnen. De politie van Eindhoven is nog bezig met het onderzoek. De gouden tip zat er niet bij, maar er belde ook een onbekende man die meldde dat in Tilburg ergens een vrouw tegen haar wil zou worden vastgehouden. De politie wil heel graag nog een keer contact met deze onbekende beller.

Lees meer op www.bureaubrabant.nl

Auteur: Gerda Preusting