Politie Limburg-Noord

Politie onderzoekt beroving met geweld

Datum: 03-07-2006
Tijd bericht: 10:03
Plaats: Tegelen
De politie onderzoekt een beroving met geweld die zaterdagnacht rond 1.00 uur plaatsvond op de Grotestraat. Bij de beroving raakte een 28-jarige man uit Steyl gewond.

Het slachtoffer bevond zich in een horecagelegenheid aan de Grotestraat en toen hij naar buiten wilde gaan, kwamen er twee mannen uit hetzelfde pand naar buiten. Een van hen had een biljartkeu bij zich en wilde het slachtoffer daar mee slaan. De 28-jarige sprong aan de kant maar kon niet voorkomen dat hij geraakt werd. De Steylenaar rende hierop weg in de richting van Belfeld maar viel op de grond. Vervolgens werd hij door de twee mannen diverse keren geschopt en geslagen met de stok.

Terwijl een van de verdachten hem vasthield, pakte de ander diverse sieraden, een gsm en de portemonnee van het slachtoffer. Op een gegeven moment kwam er een man tussen het drietal die het slachtoffer de kans bood op te staan. Hierop is het slachtoffer er vandoor gegaan. Hij heeft inmiddels aangifte gedaan van beroving met geweld.

De verdachten zijn mannen in de leeftijd van ca 22 jaar. Een van hen is ca 1.78 groot, heeft een fors postuur en bruine ogen. Hij droeg een spijkerbroek, een lichtbruine trui en een lichtblauw petje. De tweede verdachte is ca. 1.90 groot, heeft een smal postuur en blond stekelhaar. Hij droeg een spijkerbroek met een blauw/witte jas.

De politie zoekt getuigen van dit voorval. Zij kunnen bellen naar de politie Tegelen op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).