AutoRai

Trendy Lancia Ypsilon MomoDesign

(3/7/2006)
Tijdens de eerder deze week geopende Autosalon van Genève maakte het publiek kennis met een opvallend trendy verschijning: de Lancia Ypsilon MomoDesign. Deze eye-catcher is de nieuwste variant op de alom geprezen Ypsilon en werd ontwikkeld in samenwerking met het MomoDesign Styling Centre. De Ypsilon MomoDesign is één van de modellen die het 100-jarig jubileum van de Italiaanse automobielfabrikant letterlijk en figuurlijk kleur geeft.
Met Momo deelt Lancia de passie voor innovatief design, aandacht voor elk detail en het gebruik van nieuwe materialen. De Lancia Ypsilon MomoDesign is herkenbaar aan het matzwart metallic gelakte dak, stijlen en achterklep (voor het eerst toegepast op een massaproductie auto), in combinatie met non-metallic body lakkleuren. Er is een viertal exterieure kleurcombinaties mogelijk: zwart/zwart, ivoor/zwart, oranje/zwart en rood/zwart. De kleurstelling van de binnenbekleding wordt hier steeds op afgestemd.

De Lancia Ypsilon MomoDesign biedt keuze uit twee Euro 4-benzinemotoren. Allereerst is er de 80 pk sterke 1.2 16v krachtbron. Tweede motorvariant is de temperamentvolle 1.4 16v die 95 pk levert. Deze nieuwste telg uit de befaamde Fire-familie staat garant voor pittige prestaties. Van 0-100 km/h in 10,9 seconden en een topsnelheid van 175 km/h.

Zoals te doen gebruikelijk, behandelt ook deze Lancia zijn inzittenden met alle égards. Luxueus en in alle rust en comfort. In standaard-trim beschikt de Ypsilon MomoDesign over centrale portiervergrendeling met afstandbediening, vier airbags, verschuifbare achterbank, elektrische raambediening, mistlampen voor, 15 inch lichtmetalen wielen, airconditioning, lederen stuurwiel en pookknop. De vanafprijs voor de Lancia Ypsilon MomoDesign bedraagt ⬠16.895,-. Uiteraard is de B-colore lak inbegrepen.

Over MomoDesign
Het Italiaanse Momo is het meest bekend door haar brede productaanbod van sportieve auto-accessoires. Daarnaast brengt Momo onder het label âMomoDesignâ een fraaie selectie exclusieve lifestyle artikelen op de markt. Denk hierbij aan modieuze scooter-helms, fashionable zonnebrillen en fraaie lederen tassen.

BedrijfsautoRAI.nl