AutoRai

Chevrolet levert geavanceerd gasFX autogaspakket voor slechts 995 euro

(3/7/2006)
Het is van groot belang dat er maatregelen worden genomen om de luchtkwaliteit te verbeteren. Door autoâs verder te perfectioneren en innovatieve aandrijftechnologieën te ontwikkelen levert de auto-industrie daar een belangrijke bijdrage aan. Maar ook auto-gas levert als alternatieve brandstof een extra, belangrijke bijdrage aan het terugdringen van de emissies; het is momenteel de meest milieuvriendelijke, landelijk beschikbare brandstof. Chevrolet is toonaangevend op het gebied van autogas. Om deze milieu-vriendelijke techniek nog aantrekkelijker te maken voor aanschaf en gebruik, biedt Chevrolet daarom tot eind april 2006 voor slechts ⬠995,- een gasFX autogaspakket aan op nieuwe Chevrolets. Kopers van een nieuwe Chevrolet met gasFX krijgen bovendien nog eens ⬠200,- extra korting op de brandstof wanneer ze gebruik maken van de gratis Euroshell tankpas.

Autogas groeiend succes
In 2005 hebben zoân 12.000 automobilisten de keuze gemaakt om over te stappen op autogas. Een enorme stijging van ruim 40% ten opzichte van het jaar ervoor (in 2004 waren dit nog 8.300 systemen), waardoor het nut en succes van autogas overduidelijk worden aangetoond. De sterk groeiende verkopen hadden nog hoger kunnen uitvallen als deze niet werden beperkt door de capaciteit van de leveranciers van autogas-systemen en het inbouwnetwerk.

Chevrolet en het milieu
Chevrolet Nederland biedt voor alle modellen de moderne gasFX autogaspakketten aan via haar distributienetwerk. Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat autogas een volwaardige alternatieve brandstof is, die ten opzichte van benzine en diesel belangrijke voordelen biedt op zowel het financiële vlak als op het gebied van milieu. Uit onderzoek door TNO blijkt dat de uitstoot van stikstofoxiden bij het rijden op autogas significant kleiner is. Maar liefst 37 keer minder dan bij het rijden op diesel en de helft minder vergeleken met benzine.

Om klanten een grote keuzemogelijkheid te bieden, zijn alle nieuwe Chevrolet-modellen leverbaar met het geavanceerde gasFX autogaspakket. Het omslagpunt voor een Chevrolet met gasFX pakket ligt dankzij deze actie al rond een jaarkilometrage van 8.000 kilometer, waardoor deze alternatieve brandstof al heel snel voordeliger is dan benzine en zelfs diesel, ook voor privé-rijders. Vooral nu de prijzen van zowel benzine als diesel zich op een hoog niveau bevinden en volgens verwachting daar ook zullen blijven. Maar ook voor zakelijke autorijders is autogas erg aantrekkelijk vanwege de lage leasekosten en lagere fiscale bijtelling.

Wat is gasFX
gasFX maakt rijden op autogas (LPG) net zo sportief en comfortabel als rijden op benzine of diesel. Het verschil wordt pas zichtbaar aan de pomp, waar een volle tank geen 60 of 40 euro kost, maar in veel gevallen slechts rond de 20 euro. gasFX is méér dan een autogassysteem. Het biedt:

* Een G3 Vialle LPi autogassysteem met vloeibare autogasinjectie
* Een ruimtebesparende gastank, zonder meerkosten
* Inbouw door specialisten, via uw eigen dealer
* Een exclusieve brandstofkorting tot 200 euro op liters BK-AutoGas
* Een extreem lage aanschafprijs van ⬠995,- gedurende de actieperiode voor een groot aantal nieuwe Chevrolet-modellen (normale prijs ⬠2.395,-)

gasFX
gasFX is een gezamenlijk initiatief van BK-GAS en Vialle Alternative Fuel Systems. BK-GAS houdt zich bezig met de marketing en verkoop van autogas aan tankstations in Nederland en België en verzorgt nieuwbouw en onderhoud aan autogas aflever-installaties. Vialle is één van Nederlands grootste leveranciers van autogassystemen. Het bedrijf is wat productie, ontwikkeling en marktbenadering betreft toonaangevend in Europa. Zo brengt Vialle als enige producent het geavanceerde LPi-systeem (Liquid Propane injection) op de markt. Extreem betrouwbaar en qua prestaties volledig vergelijkbaar met elk benzinesysteem.

De gasFX actie van Chevrolet loopt tot eind april 2006 en is van toepassing op alle nieuwe Chevrolet-modellen.

BedrijfsautoRAI.nl