Politie Zeeland


---

Z-1037-2006 Diefstal uit woning
In een woning aan de Langs De Kreek in Terneuzen is gistermiddag ingebroken.
Door een ruit stuk te slaan is/zijn de dader(s) de woning binnengekomen. Het is nog niet bekend wat er uit de woning is weggenomen. Door buurtbewoners is rond 16.15 uur glasgerinkel gehoord. De politie vraagt eventuele getuigen die iets vreemds (of vreemde personen) hebben gezien, zich te melden op het politiebureau in Terneuzen, of te bellen met 0900-8844.

O-1038-2006 Inbraak
In Goes, in een verenigingsgebouw aan het Stationsplein, is tussen vrijdagavond 22.30 uur en maandagavond 19.50 uur, ingebroken.
De dader(s) is/zijn het pand binnengekomen door een ruit stuk te slaan. Uit het gebouw is een geldbedrag van enkele euro's weggenomen en wat flessen sterke drank. Een schadebedrag is nog niet bekend.

W-1039-2006 Aanrijding met lantaarnpaal
Omstreeks 19.41 uur gisteravond heeft een 26-jarige vrouw uit Arnemuiden een lantaarnpaal geramd.
De vrouw reed over de Kleverskerkseweg in Middelburg en had niet steeds de controle over haar voertuig. Zij botste tijdens haar rit tegen een lantaarnpaal. Zowel de auto als de lantaarnpaal werden total loss verklaard.

Z-1040-2006 Inbraak in woning
In Zuiddorpe, op de Europastraat, werd gisteren ingebroken in een woning.
Rond 21.15 uur werd de inbraak ontdekt. Er bleek een raam te zijn vernield. Vermoedelijk is/zijn zo de dader(s) het pand binnengekomen. Uit de woning werd een radio weggenomen. Een schadebedrag is niet bekend.

W-1041-2006 Gevaarlijke medicijnen verloren
Maandagavond (tijdstip onbekend) is een Vlissinger in het parkje tegenover het ziekenhuis drie soorten gevaarlijke medicijnen verloren.
Het gaat om 60 milliliter Methadon, lichtgroene vloeistof, dit zit in een doorzichtig flesje met witte dop. Op de fles zit een rode sticker waar met witte letters "vergif" op staat.
6 witte tabletten Valium (10 gram per tablet) in een zilverkleurige strip.
6 witte tabletten Natrium Valporaat (om epileptische aanvallen te voorkomen) 400 gram per tablet. Achterop de strip staat Natrium Valporaat.
De tabletten zijn zeer gevaarlijk bij inname door een ieder die de medicatie niet nodig heeft.

Z-1042-2006 Eenzijdig ongeval
Door de gladheid en het opvriezend wegdek is vanmorgen rond 08.23 uur een 32-jarige automobiliste uit de gemeente Hulst van de weg gegleden.
De vrouw raakte van de weg en kwam in de sloot, gelegen naast de Zandweg, terecht. De vrouw is met nekletsel overgebracht naar het ziekenhuis.


---- --